Ga naar inhoud

Bunny_time

Members
 • Items

  221
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bunny_time

 1. Het duurt nog wel een paar weken, dan gaan we ze dus verplaatsen! Dan wordt het waarschijnlijk het balkon. Nog meer dingen die ik kan doen of zitten ze dan wel goed?
 2. Arm konijntje. We wonen dicht bij het strand, maakt dat nog iets uit? Maar geen vijver net dus, dan maar in de ren. Al vind ik die eigenlijk een beetje klein, misschien er dan maar een verlenging aan maken!
 3. Jazeker zitten ze nu buiten, maar wel aan de kant waar wordt gesloopt. Soms schrikken ze wel van een geluidje maar ze kunnen nog steeds gezellig rondrennen en springen! Het balkon is ongeveer 4x4 meter en wij hebben nu uiteraard al een overdekte ren, die gaat dan mee. Er is een reling maar daar kunnen ze doorheen, dan plaatsen we gaas of een andere een blokkade. Het is dan niet echt de bedoeling om ze los te laten lopen op het balkon, of is dat handiger en dat we er dan een vijvernet overheen plaatsen?
 4. Wij hebben wel een balkon en zitten er over na te denken om ze daar te plaatsen. Het is een ruim balkon en we houden dan nog genoeg ruimte over, is dit misschien een idee? Na de verbouwing moeten ze sowieso verplaatst worden, dan kunnen we dat natuurlijk ook wat eerder doen. Voor zover ik kan zien hebben ze er niet super veel last van, maar ik ben er natuurlijk niet altijd bij!
 5. Bunny_time

  Verbouwing

  Dag allemaal, wij zitten midden in een verbouwing en er wordt van alles gesloopt. De mannen van het ingehuurde bedrijf lopen voortdurend langs de ren en er wordt geboord. Een hoop kabaal dus, nu vroeg ik mij af zijn er dingen die ik kan doe om de stress van de konijntjes een beetje te verzachten? Aan de ren verplaatsen heb ik al gedacht, maar dat lijkt mij nog meer stress opleveren. Hebben jullie ervaringen of tips?
 6. Ik heb 51-100 aangevinkt, dit komt doordat mijn opa dit verblijf gemaakt heeft en zelf nog veel had liggen. Het schuilhok heeft hij ook zelf gemaakt!
 7. Laten vallen, ik ben daar niet zo van! een plastic fles met schoon water
 8. Nee! Dat heb ik altijd, meestal met het excuus dat rommelig gezelliger is😁 ben ik de enige die nog nooit heeft gemeten hoeveel mijn konijnen drinken en het telkens uitstel waardoor ik dus niet mee kan die aan de stelling?😅
 9. Goud (ons gordijn heeft en goudachtige kleur)
 10. ‘Willen jullie een banaan?’
 11. Dat is lief, ze hebben alleen al genoeg gehad voor vandaag
 12. Londen! onbeperkt 4G of onbeperkt batterij?
 13. Laten vallen, dat past er niet meer bij in onze tuin🙈 badzout
 14. Hoi, ik wil graag beginnen met het trainen van mijn lieve konijntjes, ze zijn namelijk erg actief en ze maken vaak een beetje een verveelde indruk. ik wil ze graag klickertraining leren, over hindernissen laten springen, de target leren en al dat soort dingen. Ik heb een extra ren waar ik ze in zou kunnen trainen, maar wat mijn vraag eigenlijk was is of ik ze dan tegelijkertijd in die ren moet trainen of dat het beter is om ze apart de doen. Dat laatste lijkt me niet het fijnst voor ze, maar dan leiden ze elkaar niet af en ik dacht omdat ze dan toch wel lekker bezig zijn. Maar wat is volgens jullie het beste of waar hebben jullie goede ervaringen mee?
 15. Veel kussens, heerlijk! klein huis, grote tuin of groot huis, kleine tuin
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .