Ga naar inhoud

John K

Members
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

John K won de laatste dag op 26 oktober

John K had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Binky
 • Huisdieren
  Alleen konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

John K's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

10

Community reputatie

 1. Ik kan ook mn huidige ren behandelen met antiroest. Zijn er bij die optie nog middelen te adviseren of af te raden?
 2. Goedenavond, Wil graag van zo'n losse panelen ren een semi permanente omheining maken en rondom mijn hok zetten. De panelen ren komt dan op de straatstenen te staan. Had dit eerder gedaan, maar de panelen ren die ik bij pet's place had gehaald ging onwijs roesten, met roestvlekken op de straat tot gevolg. Kunnen jullie een losse panelen ren aanbevelen die geen roest afgeeft en degelijk in gebruik is? Ik hoor graag en alvast bedankt voor het meedenken!
 3. Ze zitten we weer in eigen hok! Heb ze al diverse keren knuffelend betrapt. Missie geslaagd! Thanks voor het meedenken allemaal!
 4. Vandaag hetzelfde beeld..rustig..schuilen op dezelfde plekjes ook. Zitten nu 2 nachten (2,5 dag) in het koppelhok..wanneer mag ik ze weer in eigen hok terugplaatsen?
 5. Zeker! Voedstertje bibi wordt veel gewassen door Onno de Ram. Andersom gebeurt het niet echt. Betekent dit dat bibi waarschijnlijk toch dominant is?
 6. Ze zitten nu een aantal uren bij elkaar al...ik heb de panelen ren gewassen en in de schuur gezet. Vond ik toch een iets beter idee..kon ik er in ieder geval droog bij zitten. Het gaat heel erg goed. Het rammetje onno dringt zich niet echt op en hij mocht bibi net zelfs al helemaal wassen. Ze kunnen dus lekker de nacht in samen. Rijden etc. heb ik niet gezien.
 7. Gaan we doen..hou jullie op de hoogte.
 8. Ik heb de volgens dit forum 'split cage methode' toegepast de afgelopen maanden. Ik heb een dubbele ren waarbij de konijnen elkaar meermaals per week konden zien en ruiken. Ze wisselden ook van hok om elkaars geur te onthouden. Ik dacht dat dat positief was, maar lees nu dat dat juist frustratie kan geven. Heeft een neutrale omgeving dan uberhaupt nu nog zin? Er zijn eigenlijk 2 opties: of ik spoel de buitenren en attributen goed af en maak deze op deze manier geurvrij en ga daarin verder met koppelen, of ik haal mijn containerhok leeg en zet ze hierin voor verdere koppeling (zijn ze nog niet in geweest, dus zou neutraal zijn). Wat adviseren jullie op basis van bovenstaande?
 9. Neutraal is even lastig..want in de tuin zijn ze allebei overal al geweest en als ik ze binnen zet verliezen ze wintervacht..dat is ook geen optie. Had echt verwacht dat ik konijnen die al eerder samen geleefd hebben niet meer neutraal hoefde te herkoppelen
 10. Thanks..dus ook neutraal terrein voor konijnen die elkaar al kennen??..dat had ik nog niet gelezen
 11. Ik bedoel dat ik ze bewust apart heb gezet. De vraag is dus eigenlijk of ik ze verder mag koppelen in hun eigen hok?
 12. Ons rammetje Onno is gecastreerd en kan weer herkoppeld worden aan ons voedstertje bibi. Mag ik dat in hun eigen verblijf (ren) doen waar ze gedurende de periode waarbij ze apart leefden omstebeurten in hebben gezeten? Dat heb ik net een half uurtje gedaan, maar tot nu toe weigert de voedster elke vorm van contact. Ze rent vooral weg. In het begin was er een brommetje of knorretje te horen, en leek de voedster 1 keer in zn bil te happen..maar daarna zocht hij blij telkens opnieuw contact (met tussenpauzen dat ze haar met rust liet) en rende zij alleen maar weg. Hoe moet ik handelen, ze hebben nu weer ieder hun eigen verdieping en kunnen niet meer bij elkaar even nu. Hoe nu verder?
 13. Ouders allebei gezien en waren voor zover ik kon zien beiden kleurdwerg, met ook allebei korte oortjes. Ik ga me aan jullie adviezen houden. Bink is vorige week gevaccineerd en begin juni volgt de castratie. Hij was in ieder geval super gezond (was ook gelijk gezondheidscheck). Hij weegt nu net iets meer dan 700 gram. Dus zo eind juni kunnen we gaan koppelen. Heb alle links al doorgespit van konijnenopvang sites in Zuid-Holland, maar de kleurdwerg kom ik maar zeer sporadisch tegen. En ik wil bink graag koppelen aan een kleurdwerg dame. Maar goed, het duurt nog even!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .