Ga naar inhoud

_Kiwi_

Members
 • Items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

_Kiwi_'s prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

6

Reputatie

 1. _Kiwi_

  Chocola

  Ben wel opgelucht dat er niks aan de hand is. Normaal kunnen ze niet bij mijn snacks, alleen konden ze er deze keer bij via een doos. Doos staat nu in de hal en chocola veilig opgeborgen 🙂
 2. _Kiwi_

  Chocola

  Tot nu toe gaat het nog goed. Ze doen allebei hun ding en ik zie niks geks. De dierenarts van vanmiddag kon zelf niks meer doen omdat konijnen sowieso niet kunnen braken. Ze gaf ook aan dat het toen al lang geleden is dat het is gebeurd. Zolang ze goed eet, drinkt en keutelt moest het goed zijn (zei ze). Het is niet dat ik niks wil doen, maar als een dierenarts zegt dat ze er niet veel voor kan doen kan ik ook niks. er is ongeveer 3 gram van de chocola weg. Een paar losse stukjes heb ik niet meer in de prullenbak kunnen vinden. de keutels zijn voor de rest rond en hard. Het is nu bijna 24 uur geleden. Moet ik mij nog verder zorgen maken?
 3. _Kiwi_

  Chocola

  Nee, geen Norit in huis. Mijn eigen dierenarts belt vanmiddag terug. Ze kunnen niet veel doen. Voor nu hebben ze geen gekke verschijnselen. Zijn springlevend en eten/drinken goed.
 4. _Kiwi_

  Chocola

  Dank voor de reacties. Toch maar evem gebeld. Ze kunnen alleen niet zo heel veel doen. Wist ook niet goed hoe chocola gaat reageren bij konijnen. Komende uren konijn maar goed in de gaten houden. wat kan ik verder nog doen?
 5. _Kiwi_

  Chocola

  Is dit een spoedgeval voor de dierenarts? Kan ik ze gewoon bellen? Heb nog nooit op zo’n tijdstip gebeld.
 6. _Kiwi_

  Chocola

  Dit heb ik uiteindelijk gevonden
 7. Goed nieuws. Ze zijn weer goed samen. Elkaar weer likken, samen eten, samen slapen en uiteraard samen kattenkwaad uithalen. Ik ben weer blij 🥰
 8. _Kiwi_

  Chocola

  Mijn konijn heeft een merci chocola gepakt en wat ervan af geschraapt. Is chocola giftig voor konijnen? Ik kom ogen tekort met deze twee deugnieten. Heb ze op hooi dieet gezet en water.
 9. Dank voor jullie snelle reacties. Het voedstertje is inderdaad normaal gesproken de baas. Hoelang duurt het ongeveer voordat ze weer helemaal hersteld is? Binnenkort gaat ze terug naar de da om de hechting/knopen eruit te laten halen. Is ze dan weer helemaal fit?
 10. Hoi, Enkele dagen geleden heb ik mijn voedstertje laten steriliseren. De da raadde aan om de konijnen (andere is een ram) apart te houden zodat ze kan rusten en de wond kan genezen. Dit heb ik gedaan, alleen merk ik dat ze nu geen klef koppel meer zijn. Door de tralies heen halen ze weleens naar elkaar uit en bij hun eerste ontmoeting zonder tralie vlogen er wat plukken rond en renden ze achter elkaar aan. Hoe moet ik ze weer bij elkaar zetten zonder dat ze gaan vechten? Ze waren zo lief voor elkaar voor de behandeling..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .