Ga naar inhoud

Lotte91

Members
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lotte91

 1. Ze zijn hier nu een aantal weken en het gaat heel goed! Het zijn lieve en nieuwsgierige beestjes. En wat is het toch heerlijk om voor die beestjes te zorgen!!! Hok vinden ze ook heerlijk!
 2. Ze zijn hier nu een aantal weken en het gaat heel goed! Het zijn lieve en nieuwsgierige beestjes. En wat is het toch heerlijk om voor die beestjes te zorgen!!! Hok vinden ze ook heerlijk!
 3. Ik heb mij trouwens voorgesteld in hrt topic! Vanmorgen de twee schatjes gehaald. Oh en met nieuwe foto’s. Wat zijn konijnen toch fotogeniek!☺️ Gaat goed met ze. Ze zijn nieuwsgierig. Aten al blaadje sla uit de hand. Ik ben tevreden voor de eerste dag 🥰
 4. Hallo! Ik ben sinds vandaag het baasje van deze twee lieverds! May en Silky. Ik kwam hier met een vraag over zusjes en broertjes. Wij zouden namelijk 2 kleine konijntjes krijgen van een fokker. Echter kreeg ik hier zulke goede informatie over konijnenopvang. Ik wist niet eens van het bestaan af. En bleek er een goede in de buurt te zitten. En zat helemaal vol. Na een bezoekje was ik opslag verliefd op deze twee. Ze zijn geboren op 30-12-2019. De bruine is een voedster en de beige een ram. Allebei geholpen en volledig gevaccineerd. Het zijn hele nieuwsgierige
 5. oh bedankt voor de tip! Dochter had deze uitgekozen. En ging meer om de bel 🙈 Want dat hebben opa en oma ook aan de schuur. Dus hij komt ook buiten te hangen 🤣
 6. ja kijk dit zijn ze. Echt een hoog fluffy en cute gehalte. Maar ik ben onwijs blij met ons koppeltje!
 7. Dit is de extra grote hoektoilet. Ik ga het even aankijken. Ja dat heb ik ook gehaald. Gelijk groot verpakkingen. Alleen niet te tillen. Dus die liggen nog in de auto hahaha mag mijn man vanavond doen 🤣
 8. Dankjewel! We hebben vanmiddag wat spulletjes gekocht 🤗
 9. Kreeg trouwens nog een idee van de DA. Om elke maand 10 euro te sparen voor de konijnen! Zo grappig. Dus heb een spaarpotje aangemaakt. 👌🏻 Oja nog aankopen die niet op de lijstjes staan maar wel heeeeeel handig?!
 10. Ja zeker! En als we een nieuwe schutting hebben kunnen ze los in onze 35 meter lange tuin. Ja word ook gebeitst. Dat gaf de verkoper ook als advies.
 11. Ja! Vond de medewerkers ook heel vriendelijk! Ja mijn man mag morgen aan de slag met het hok in elkaar zetten! 🤣 Deze is het geworden!
 12. Ohhhh ja klopt! Whahahaha ik leef al zo in 2021 🤣
 13. Jaaaaa dat zijn ze! Mijn dochter is gek op een natuur tekenfilm. Onze kat Fien is daar ook naar vernoemd 🤗 Ze hebben hier ook ook een konijntje in dus ik denk dat het vrouwtje May word genoemd.
 14. Ja alle koppeltjes daar zijn al geholpen. Heel netjes!
 15. We zijn in Hillegom geweest!
 16. Ze zijn in december 2 jaar geworden! Ja ben jullie echt dankbaar!
 17. Wauw! Wat geweldig zo’n grote opvang. En zo veel konijnen. Bizar! Ze vertelde dat ze veel corona-konijnen had. Dus ik huh? Maar heel veel mensen hebben vorig jaar konijnen genomen. En toch weer weg gedaan. We hebben een super leuk koppetje gevonden. Heel nieuwsgierig. En ze zijn echt gek op elkaar 🥰 Ik ben helemaal verliefd. Vrijdag gaan we ze ophalen. Zie foto’s volgende pagina.
 18. Bedankt voor de tips! Ik ga morgen kijken naar twee koppeltjes die kinderen gewend zijn. We wonen op het platteland. Dus veel ruimte. De ren is groot en heeft een deurtje zodat je erin kan. En bij de konijnen kan zitten. De kinderen zullen alleen met ons de konijnenren betreden. Dat zal vooral met de oudste(5) zijn. Zij weet ook goed dat ze de poes nooit mag optillen en alleen aaien wanneer de poes dat wilt. Zij is oprecht heel rustig en lief voor dieren. En jaaa zeker samen schoonmaken en eten geven. Dat hoort er ook bij!
 19. Echt echt super bedankt! Zeker er is al genoeg dierenleed. Deze fokker zag er prima uit hoor. Maar ik vind zowel mens als dier moet zich happy voelen! En als broer en zus straks niet bij elkaar passen is sneu. Ook voor mijn kindjes. Want die zijn dan ook gehecht. Dat verdriet wil ik zeker niet! Ik zie op de site dat ze 6 koppeltjes hebben. Dus ben benieuwd!
 20. Ik heb even gekeken op internet. Hier in de buurt schijnt een leuke konijnenopvang te zitten die idd ook koppels heeft. Ik heb toch op jullie aanraden gemaild of er een koppeltje is dat graag buiten leeft en van knuffelen/aaien houdt. Ik ben benieuwd!
 21. Dankjewel voor alle duidelijke informatie. Ik zal eens kijken bij opvang. Al heb ik wel al 2 konijntjes bij de fokker gereserveerd. We krijgen ze in mei. De fokker raadde mij ook een man en vrouw aan. Ze komen eerst even bij ons in huis. Dan gaan ze elke dag even buiten wennen. Steeds vaker en langer. Ook nog met het oog op evt vriezen en het weer. Buiten krijgen en een groot buitenhok met ren. Zo’n grote ren dat wij er zelf ook in kunnen staan en met ze kunnen knuffelen. Ik weet dat ze bij de 10 weken van elkaar gescheiden moeten worden. Zelf dacht ik d
 22. Hallo, Eind april krijgen wij twee konijntjes. Nu dacht ik dat twee zusjes het handigste was. Maar is dat ook zo? Laatst zei iemand namelijk dat je beter broertje en zusje kan doen. Want zusjes gaan vechten?!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .