Ga naar inhoud

Lotte91

Members
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

40 Goed

1 Volger

Over Lotte91

 • Titel
  Groentje

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Silky & May
 • Huisdieren
  Poes Fien

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ze zijn hier nu een aantal weken en het gaat heel goed! Het zijn lieve en nieuwsgierige beestjes. En wat is het toch heerlijk om voor die beestjes te zorgen!!! Hok vinden ze ook heerlijk!
 2. Ze zijn hier nu een aantal weken en het gaat heel goed! Het zijn lieve en nieuwsgierige beestjes. En wat is het toch heerlijk om voor die beestjes te zorgen!!! Hok vinden ze ook heerlijk!
 3. Ik heb mij trouwens voorgesteld in hrt topic! Vanmorgen de twee schatjes gehaald. Oh en met nieuwe foto’s. Wat zijn konijnen toch fotogeniek!☺️ Gaat goed met ze. Ze zijn nieuwsgierig. Aten al blaadje sla uit de hand. Ik ben tevreden voor de eerste dag 🥰
 4. Hallo! Ik ben sinds vandaag het baasje van deze twee lieverds! May en Silky. Ik kwam hier met een vraag over zusjes en broertjes. Wij zouden namelijk 2 kleine konijntjes krijgen van een fokker. Echter kreeg ik hier zulke goede informatie over konijnenopvang. Ik wist niet eens van het bestaan af. En bleek er een goede in de buurt te zitten. En zat helemaal vol. Na een bezoekje was ik opslag verliefd op deze twee. Ze zijn geboren op 30-12-2019. De bruine is een voedster en de beige een ram. Allebei geholpen en volledig gevaccineerd. Het zijn hele nieuwsgierige
 5. oh bedankt voor de tip! Dochter had deze uitgekozen. En ging meer om de bel 🙈 Want dat hebben opa en oma ook aan de schuur. Dus hij komt ook buiten te hangen 🤣
 6. ja kijk dit zijn ze. Echt een hoog fluffy en cute gehalte. Maar ik ben onwijs blij met ons koppeltje!
 7. Dit is de extra grote hoektoilet. Ik ga het even aankijken. Ja dat heb ik ook gehaald. Gelijk groot verpakkingen. Alleen niet te tillen. Dus die liggen nog in de auto hahaha mag mijn man vanavond doen 🤣
 8. Dankjewel! We hebben vanmiddag wat spulletjes gekocht 🤗
 9. Kreeg trouwens nog een idee van de DA. Om elke maand 10 euro te sparen voor de konijnen! Zo grappig. Dus heb een spaarpotje aangemaakt. 👌🏻 Oja nog aankopen die niet op de lijstjes staan maar wel heeeeeel handig?!
 10. Ja zeker! En als we een nieuwe schutting hebben kunnen ze los in onze 35 meter lange tuin. Ja word ook gebeitst. Dat gaf de verkoper ook als advies.
 11. Ja! Vond de medewerkers ook heel vriendelijk! Ja mijn man mag morgen aan de slag met het hok in elkaar zetten! 🤣 Deze is het geworden!
 12. Ohhhh ja klopt! Whahahaha ik leef al zo in 2021 🤣
 13. Jaaaaa dat zijn ze! Mijn dochter is gek op een natuur tekenfilm. Onze kat Fien is daar ook naar vernoemd 🤗 Ze hebben hier ook ook een konijntje in dus ik denk dat het vrouwtje May word genoemd.
 14. Ja alle koppeltjes daar zijn al geholpen. Heel netjes!
 15. We zijn in Hillegom geweest!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .