Ga naar inhoud

Silke pluis

Members
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Silke pluis

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het zijn buitenkonijnen en haar maatje is erg gevoelig voor temperaturen. Meer dan dat zij is, hem naar binnen halen lijkt me helaas niet slim voor zijn gezondheid. Dankjewel voor de links van de site! Er staat bij dat het wel een week kan duren voordat voedsters goed eten weer, ze is ook al wat ouder dus ik denk dat de narcose gewoon heel zwaar gevallen is. Ze staat nu weer binnen na een middagje buiten bij dr maatje en ik ga dr lekker groenvoer geven en wat dwangvoeding. Bedankt voor de reactie!
 2. Heb dr net even buiten bij dr maatje gezet, ze at nog steeds niet en dr temperatuur kelderde heel erg naar beneden, dus weer naar binnen gezet want temperatuur is toch wel belangrijk. Hopelijk gaat ze toch snel die brokjes eten 😥
 3. Ze is deze ochtend heel levendig en keutelen doet ze genoeg! Al zijn het wel kleine keuteltjes maar wetende dat haar darm systeem op gang is is wel fijn! Ik merk wel dat ze er echt een beetje klaar mee is om binnen in een kleiner hokje te zitten, ze bijt mij niet maar uit frustratie bijt ze maar de handdoeken. Ik ga vandaag de dierenarts bellen voor een controle afspraak en dan gelijk vragen hoe het zit met haar naar buiten brengen evt. Bedankt voor de reactie!
 4. Ik merk dat ze nu indd wel echt fit weer is, ze was druk in de weer met handoekjes verschuiven etc. Ik ben gewoon een beetje bang dat als ik haar morgen weer buiten zet de temperatuur weer gaat dalen omdat ze nog niet veel eet. Ik vind het verder erg zielig voor mn andere konijn die buiten alleen zit en telkens aan het zoeken is naar haar. Dit is voor mij ook een grote factor om haar zo snel mogelijk buiten te krijgen maar ja eten is ook belangrijk!
 5. Hallo! afgelopen vrijdag is mijn konijntje gesteriliseerd. Ze is zaterdag echter slecht opgestart en moest terug naar de dierenarts voor wen infuus en een maag-darm middeltje (eetlust opwekker). Ze had ook een lage temperatuur en moest binnen zitten. Ze is normaal een buitenkonijn. Dr temperatuur is nu goed, precies rond de 38 graden. Ze eet echter nog steeds geen brokjes maar alleen peterselie en sla en hooi. ik vroeg mij af of ze echt pas naar buiten kan als ze dr brokjes heeft gehad. Ze heeft ook een maatje buiten en misschien eet ze sneller als ze weer op dr gemakkie is. Ze is verd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .