Ga naar inhoud

Tesj

Members
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tesj's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

12

Community reputatie

 1. Otje heeft het graafseizoen hier geopend. Na een aantal maanden helemaal niets doen, behalve keutelen in de graafbak, is ze begonnen met een prachtig hol! 😍 Hoe is het bij jullie?
 2. Tesj

  Paksoi en Chinese kool

  Ik zie in de lijst van veilige groentes Paksoi staan en bij Chinese kool een sterretje. Weet iemand wat het verschil is? Op internet lees ik dat ze familie zijn van elkaar en dat ze beide de specifieke koolsmaak missen. Moet ik met Chinese kool voorzichtiger zijn dan de paksoi?
 3. Tesj

  Konijn wordt mager

  Wie heeft een idee wat er kan zijn? mijn konijn wordt mager. Ze eet prima brokjes, groente en kruiden maar volgens mij wel echt minder hooi. Dit is wat lastig in te schatten met twee konijnen en twee voerplaatsen. Ze is vrolijk, keutelt prima, drinkt normaal en is enthousiast als ik er aan kom. Ze krijgen selective brokjes, hooi uit de grote baal. Ze hebben dag en nacht toegang tot een ren van ruim 4 vierkante meter en een overdekt deel met nachthok van bijna 2 vierkante meter. Ik kan alleen maar bedenken dat er haakjes kunnen zitten, maar eten ze dan geen hooi en wel brok en groente? Hoor graag jullie ervaring/idee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .