Ga naar inhoud

Reina4u

Members
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

14 Goed

Over Reina4u

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja daar ben ik nu ook van overtuigd. Ik heb eenzelfde puppyren als binnen besteld, makkelijk te plaatsen en ook weer makkelijk op te ruimen. Die kan ik dan buiten neerzetten met eventueel een kippengaas dak voor de veiligheid. Dan ga ik deze zomer aankijken hoe vaak het weer het toelaat om ze naar buiten te laten gaan en dan evt. volgend jaar iets permanents.
 2. Ja hoor, 4 m2 hebben ze 24/7 tot hun beschikking want de binnenren staat altijd aan de kooi verbonden. Zo'n puppyren hadden ze in het asiel ook en zo heb ik dat thuis ook gemaakt. Goed dat iedereen zo scherp is in dit forum want het welzijn van de konijnen staat voorop!!!
 3. Dank! Ja, dat wennen ging heel snel. Waar de voedster nog wat afwachtend was in het begin, laat ook zij zich graag aaien nu. Je weet maar nooit hoe het gaat lopen natuurlijk, maar ze zijn inderdaad helemaal gewend. En echt partners in crime, altijd samen op onderzoek uit.
 4. Mooie ren zeg! Weet je nog wat voor hout je gebruikt hebt hiervoor?
 5. Ik ga de ren zeker voorzien van een dak of deksel. Ik vind het ook belangrijk dat ze goed kunnen bewegen, daarom heb ik een puppyren in de huiskamer, verbonden aan het hok, waar ze in kunnen rennen. 2 m2 per konijn hebben ze 24/7, naast dat ze ook regelmatig los in huis mogen. Lekker rondjes rennen achter elkaar aan, sluiproutes door de tunnels, verstoppen in een doos, het is te grappig hoe ze spelen met elkaar om daarna zij aan zij languit te gaan.
 6. Ik zou ze allemaal wel uit het asiel willen halen, maar dan red ik de 2 m2 leefruimte per konijn niet meer 🙂 Ik had al jaren geen konijn meer in huis maar ik ben blij dat ik weer konijnengezelligheid in huis heb.
 7. Dank Dank! Ik denk dat ik de meest gefotografeerde konijnen uit het land heb 🙂 En ja, het voelde goed om ze uit de opvang te halen!
 8. Dank je wel voor de linkjes met tips! Het is de bedoeling dat ze een overdekte ren krijgen waardoor ze veilig buiten kunnen zijn, maar inderdaad alleen wanneer het weer het toelaat en ook alleen wanneer ik zelf buiten ben. Ze kunnen niet graven want ik heb bestrating dus gewoon een plek om lekker buiten te kunnen rennen.
 9. Goedemorgen, Aangezien Bunnybunch mijn favoriete site is sinds kort wil ik mij even voorstellen. Sinds een week of 7 heb ik Romi & Roy in huis, voedster en gecastreerde ram, opgehaald uit het asiel. Ze zijn in het asiel aan elkaar gekoppeld en zijn echt superleuk en lief en ondernemend. Het zijn binnenkonijnen dus ze hebben een hok binnen, met daaraan vast een puppyren en ze kunnen elke dag een aantal uren los in huis lopen. Nu het lente wordt wil ik graag een buitenren voor ze kopen of maken. Ik ben op zoek naar een bouwtekening van een ren van min. 75 cm hoog en
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .