Ga naar inhoud

Rabbitfamily

Members
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Rabbitfamily

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Fijn te horen dat ik me geen zorgen hoeft te maken. Ergens vind ik het wel leuk dat vlekje, dan zie je hoe snel ze veranderd 🙂 Bedankt voor al jullie hulp!
 2. Ik heb twee vrouwtjes. Helaas heb ik achteraf begrepen dat dit geen goede keuze is, omdat ze in de toekomst kunnen gaan vechten. Echter is de keuze gemaakt door op veel plekken navraag te doen en toen is het me meerdere keren aangeraden twee vrouwtjes te nemen. We hebben besloten ze nu gewoon te overladen met liefde en gewoon te kijken hoe het loopt. Maar ik voel me er wel schuldig over. Ik heb me laten vertellen dat ik altijd ook nog kan kiezen om een derde konijntje erbij te nemen, een gecastreerd mannetje, dan zou het ook goed moeten gaan. Maar daar kunnen we dan later nog naar kijken. Nu z
 3. Hoi, Ik heb sinds 1.5e week twee konijnen. Ze zijn inmiddels ongeveer 10-11 weken oud. Een konijn is lichtbruin en heeft witte 'sokjes', heel schattig. Toen ik haar kreeg had ze een beetje zwart rondom haar neusje, maar nu valt het mij op dat de vacht rondom de neus erg zwart aan het worden is; de vlek spreid zich zeg maar uit. Is dit erg/kan dit kwaad? Dit zijn mijn eerste konijntjes dus ik ben denk ik gewoon een bezorgde konijnenmama. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Thanks!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .