Ga naar inhoud

MoseyFlapjacks

Members
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MoseyFlapjacks's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

 1. Het is de linker op de foto, verder dus enorm veel haar.
 2. Ja ze wonen beide binnen en hebben heel veel ruimte, lopen los. Komt van een teddy widder fokker (mijn teddy tuintje), is nu 8 maanden jong. Ze zei overigens dat dit een Siam kleur is maar volgens mij zijn Siam’s niet deze kleur.
 3. Er is eerder een verhuizing geweest naar een koudere omgeving (ben groter gaan wonen en iets lastiger warm te stoken begin december). Ik zie geen kale plekken of schilfers; ziet er eerder uit als een heel mooi gezond korthariger vachtje, net alsof hij opeens verandert in een niet-teddy widder konijntje.
 4. Hi allemaal, Ik heb 2 teddy widder konijntjes waarvan 1 plots z’n lange haar verliest. Is iemand hier bekend mee en is dit normaal? Mijn andere teddy widder konijntje heeft dit niet!
 5. Nee ik heb geen pijnstillers meegekregen… ik zat hier ook al aan te denken.
 6. Hallo, sinds woensdagavond eet mijn konijntje (8 maanden) niet meer. Vrouwtje, niet gecastreerd. Ik ben donderdagochtend naar de dierenarts gegaan waar werd geconstateerd dat ze kleine haakjes aan haar kiezen heeft. Ik heb haar gisteren de hele dag gedwangvoerd (5 keer), ze heeft pijnstillers gekregen in een injectie en ik heb cisaral drops meegekregen voor haar maag/darmen. Vandaag is kiesje afgeslepen maar ze eet nog steeds niet en beweegt ook nog weinig. Ze zit voornamelijk in een hoekje, dwangvoeren gaat wel en lijkt alsof ze het best lekker vindt maar verder wil ze niet eten. Door het dwangvoeren zijn er wel (kleine) keutels. Ik heb verder van alles geprobeerd, banaan, allerlei groenten etc. Zou het echt door haar kies komen dat ze niet meer at? Aangezien ze dus nog steeds niet wil eten..
 7. Hallo allemaal, Ik heb 2 konijntjes van nog geen 6 maanden. Het rammetje is inmiddels gecastreerd, het voedstertje is niet gesterileerd omdat het toch een ingrijpende operatie is. Echter, opeens sproeit het voedstertje constant met urine, ze rijdt vaak op het rammetje en ze lijkt ook erg "not amused". In haar kooi stampt ze plotseling heel vaak en maakt er een boos bromgeluid bij. Iemand enig idee waar dat laatste door kan komen? Er is geen enkele aanleiding voor qua, het is niet als reactie op omgevingsgeluiden waar ik me bewust van ben. Ze lopen vrijwel de hele dag los, alleen 's nachts zitten ze in hun (ruime) opvang. Kan iemand dit gedrag verklaren en me eventueel vertellen of er een kans is dat het sproeien weg gaat? Of is daarvoor een sterilisatie toch nodig? Bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .