Ga naar inhoud

Lexie

Members
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lexie

 1. Ha, herkenbaar - ik heb vier of vijf dierenartsen gebeld en pas de laatste wilde het na behoorlijk aandringen met 4,5 maand doen. Pas toen ik duidelijk aangaf dat ik overal had gelezen dat het kon zodra de balletjes ingedaald waren en dat mijn konijn echt de hele dag ronkend rondjes om me heen liep, ging de assistente overstag. Uiteindelijk werd ik er zelf nog best zenuwachtig van: was het niet toch te vroeg? Maar hij heeft de operatie goed doorstaan 😉 De eerste dierenarts die ik koos en waar ik 'm heb laten vaccineren, wilde het ook al wel eerder doen, maar die vroeg er bijna €300 voor;
 2. Lexie

  Hoi!

  Ja, in het voorjaar ergens denk ik wil ik hem op koppelvakantie sturen. Dan is de situatie rondom corona hopelijk weer wat rustiger, en Lex wat volwassener. Realiseer me wel hoeveel geluk ik tot nu toe met hem heb als binnenkonijn (heel zindelijk, nog niet aan de bank geknaagd etc.), dus ben heel benieuwd hoe dat bij een tweede uitpakt, en als koppel.
 3. Lexie

  Hoi!

  Hoi allemaal, Graag stel ik me voor. Ik heet Esther en heb sinds oktober een hangoortje in huis, Lex. Hij is nu nog alleen, maar eerder deze week gecastreerd (en daar inmiddels bijna van bijgekomen ;)) Lex loopt los in huis en is tot nu toe een heel braaf konijntje, kijk maar:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .