Ga naar inhoud

Ilona Denhert

Members
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ilona Denhert

  1. Hallo allemaal, 

    Mijn ex-ram is altijd zindelijk geweest maar nu begint hij in mijn grijze zetel te keutelen en te plassen. Waarom zou hij dit doen? Kan ik dit gedrag afleren? 
    Ze mogen hier 24/7 vrij rondlopen in huis, maar sinds 3 dagen als ik terug kom van werk is de zetel weel bevuild en denk ik na voor een ren. Mijn voedster blijft wel nog mooi op haar toiletje gaan. 
    Misschien nog een rare vraag maar hoe zou ik de zetel het best kuisen zodat alle geuren en plekken  er uit zijn? 
     

    Bedankt om te reageren! 😊

  2. Hallo allemaal, 

    Mijn voedster moet een antibiotica kuur ondergaan wegens pasteurella multocide. Mijn twee konijnen mogen 24/7 loslopen hier thuis, maar mijn voedster is heel bang van mij. Ik werk al een tijdje aan onze vertrouwensrelatie maar het gaat heel traag. Wanneer ze uit mijn hand komt eten kan ik ze maar 1 aaitje geven en dan loopt ze snel terug weg. Nu vraag ik me af hoe ik het beste die antibiotica geef? Hebben jullie tips? Zou ik haar voor deze periode even alleen in een andere kamer zetten? Of is het niet slim om ze te verwijderen van m’n ram? Ze zijn al samen sinds oktober en hebben heel veel aan elkaar, ze liggen altijd samen. 

  3. Hallo allemaal, 

    Sinds kort hoor ik mijn voedstertje niesgeluiden maken. Is dit normaal zoals bij mensen of is er meer aan de hand? Ik heb onlangs nieuw hooi voor hen gekocht, zou dit daar aan liggen? 
    Ik heb haar neusje eens gecontroleerd maar dit is niet bevochtigd of vuil. 
    Nog een fijne zondag allemaal! 

  4. Hallo, 

    Mijn ram wappert al sinds eergisteren met zijn oren. Ik heb al eens proberen kijken in zijn oor maar daar is niets te vinden. Ik heb eens geïnformeerd aan het asiel van waar hij komt en ze zeggen dat ik eens moet spoelen met een nat doekje of washandje. Ik heb hem echter nog maar 2 weken en hij is nog niet volledig vertrouwd aan mij, dus dat spoelen laat hij niet toe. Hebben jullie tips voor mij? Ga ik hier best mee naar een dierenarts? Ik ben van België van West-Vlaanderen maar weet niet echt een konijnenexpert zijn, iemand tips of ervaringen met een dierenarts in WV? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .