Ga naar inhoud

Carmennelia Rechards

Members
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Carmennelia Rechards

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Eerst gingen ze heen en terug maar nu slapen ze ook buiten het nestje. Ik kan geen foto sturen aangezien de mb te hoog is als in op mijn telefoon een foto wil maken. De moeder heeft geen plek om te schuilen maar ze komen ook niet meer onnodig drinken dag hebben ze afgeleerd.
 2. Weet iemand waarom mijn babykonijntjes van 17 dagen oud niet slapen in hun nest. En hoe komt dat
 3. HELP ik weet niet wat er aan de hand. Het nestje van 2 weken oud. Rennen naar de voedster om melk te halen. De voedster wilt het ze niet geven en huppelt steeds over ze heen steeds wanneer ze onder haar buik beginnen te liggen. Wat betekent dit?
 4. Hun oogjes zijn nog niet open gegaan. Ze zijn echt negen dagen oud nu 10 want ik heb der zien bevallen. Ja het nestje ligt op een veilige plek in de kooi bij de moeder.
 5. Ik had hem overgekocht van een dame die opeens heel erg ziek was en naar het ziekenhuis moest dus ze kon niet meer zorgen voor hem. Maar ze gaf aan dat hij gecastreerd was. Ik geloofde haar op haar woord. Maar het blijkt dat dat helemaal niet zo was😅
 6. Ik heb 9 dagen geleden een nestje gevonden van 3 in ons hok. Ik heb de rammelaar gelijk weggehaald en ik raak ze ook alleen aan met plastic handschoenen aan waarmee ik eerst de voedster heb geaait. Ik zie vandaag dag in de avond dat er 2 uit het nestje wandelen om bij de moeder te kijken om te drinken. Ik weet echt niet wat er aan de hand is dit is ook de eerste keer. Hoe zou dit komen? Ik heb tips nodig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .