Spring naar bijdragen

Deess

Members
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Deess

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja ze zitten bij elkaar. Ik laat de ram over 2 weken castreren. Volgens de fokkerij waar ze vandaan komen, was dat vroeg genoeg.
 2. Ze zijn nu 10 weken, dus nog erg jong. Ik ga hooi bij de toilet hangen om te kijken of dat werkt 👍
 3. Oh dat is ook een goeie! Die las ik ergens anders ook
 4. Ze plassen vooral op het toilet, maar ook een beetje erbuiten
 5. Dankjewel! Daar staat idd al veel informatie op
 6. Hoii! Ik heb een konijnentoilet gekocht voor mijn konijntjes. Ik las op internet dat je alleen in het toilet een stukje krant moest leggen met zaagsel en stro, en dat de konijnen zelf op de toilet hun behoefte doen. In het verdere hok heb ik wat stro gelegd, maar wel weinig en in hun nachthok heb ik gewoon stro gelegd, zodat ze snachts een warm plekje hebben. Maar nu ligt er niet alleen in de toilet konijnenpoep maar ook in de rest van het hok. Heeft iemand ervaring hiermee? Hoe zorg ik dat de konijnen alleen in hun toilet hun behoefte doen? Groetjes!
 7. Het wordt denk ik toch geen Beertje, maar een Bo 😉 en het dametje een nieuwsgierige Fien. Maar wel hele leuke duo namen hierboven! Een naam kiezen is best een lastig dingetje zeg.
 8. Oeh ja, klinkt schattig bij elkaar!
 9. Deess

  Naam gezocht

  Hoi! Ik ben nieuw hier! Ik ben vandaag het nieuwe baasje van 2 dwergkonijntjes geworden! De ene is bruin en heel knuffelig, hem wil ik Beertje noemen. Nu zoek ik nog een leuke naam voor het andere konijntje, die past bij Beertje. Zij is wit met lichtbruin, nieuwsgierig en gaat gelijk op onderzoek uit. Hebben jullie leuke ideeën? Groetjes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .