Ga naar inhoud

BaasjevanBrownie

Members
 • Items

  2.971
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  42

Berichten die geplaatst zijn door BaasjevanBrownie

 1. Nou na een heel voorjaar en zomer van doorlopend kettingketingkeutels, verstoppingen en gasbuiken heeft Ukkie nu een diarree najaar. Overal steeds natte klodders en een grote poepkont. Begin het opruimen en schoonmaken van de gaatjes van de catcube ook wel zat te worden. 
  Had ik juist lijnzaad en ananas bijgekocht tegen de verstoppingen, die mogen dus niet bij Ukkie belandden nu. 

  • Verdrietig 1
 2. 17 uren geleden, bunnyempress zei:

   

  https://www.koenitz.com/shop/en/themen/weißt-du-eigentlich
   

  Hier staan ze allemaal. Die "Guess how much I love you - My favourite christmas" is 1 van de kerst mokken.

  Zo jammer dat dat allemaal niet in Nederland te koop is. Je hebt ook zoveel leuk speelgoed van Guess how much i love you, maar met verzenden erbij wordt het dan wel erg duur. 
  Het mag van mij veel groter worden in Nederland. Beter dan dat stomme Nijntje (no offense 😇)

 3. 17 uren geleden, bunnyempress zei:


  Ik vraag me echt af wat de buren dan denken 🤣🤣🤣. Die vonden het in de eerste instantie ook vrij opmerkelijk dat er een kleuter speelhuisje in de tuin kwam, terwijl we geen kinderen hebben. 😂😅
   

  Als er opeens een 1 persoons bed in de tuin staat denken ze misschien dat we ruzie hebben gemaakt met elkaar 😜

  Hahaha 🤣🤣🤣 

  Echt he? Maar weinig mensen begrijpen dit. 
  Wij hebben nieuwe buren gekregen en met kennismaken peilden ze wat er in die grote ren met hok zat, helemaal opgelucht, die waren bang voor kippen of nog erger; een haan 😂 Ze vonden het er niet erg uitzien als konijnenhok met zo’n mega hoge ren en kinderhuisje eraan vast 🙈

  • Haha 5
 4. 17 uren geleden, DaniëlleV zei:

  En met z’n tweeën gaat ook prima 🤣

  IMG_0288.jpeg

  IMG_0982.png

  Oooh dit is te schattig 🥰 met z’n 2en in een poppenbedje en dat pootje ook over de ander heen gedrapeerd, smelt 😍

  Zo jammer dat het dan een foto van de webcam is, die wil je toch gewoon als echte foto hebben 🥰

   

  • Vind ik leuk 1
 5. Wat een geweldige foto’s allemaal! Hilarisch! Was een mooi fotowedstrijd thema: poppenbedjes 😂 Nooit geweten dat dat zo hot was onder de konijnen. Ik loop achter met de konijnentrends, die van mij moeten het nog doen met catcubes 😉 Maar blijkbaar zijn de kattenmeubels voor konijnen al passé en stappen we nu over op poppenmeubels 😂

  • Haha 2
 6. Ze net weer even aangehaald, maak er nu een gewoonte van als Linde slaapt even naar ze toe. Brownie bood meteen luid knabbelend z’n koppie aan en hij lag zo te genieten dat hij omhoog kwam en me bijna aflikte, tongetje kwam al tegen m’n hand toen hij opeens bevroor en je zag hem denken: “wat doe ik nu, ik lik een mens” 😂 om vervolgens maar snel Ukkie en de wc-rand (dat is veel logischer 🙄) af te likken. 

  • Haha 7
 7. Het gebeurt niet veel dat ik ze mag aaien en ik moet me aan een aantal regels houden houden:

  - tijdens rusttijd

  - als ze in de wc liggen

  - alleen als ze samen zijn

   

  Maar zo fijn als Brownie dan luid knabbelend z’n koppie aanbiedt. Ukkie heeft het nog steeds liever niet, maar duldt het zolang Brownie naast haar ligt. Zodra Brownie het voor gezien houdt begint ze de “aanval” door heel fel strootjes te pakken en over me heen te gooien. Maar als Brownie luid knabbelend van het geaaid worden haar vervolgens aflikt kan ze dat wel waarderen en krijg ik daarna ook altijd een uitgebreide likbeurt 🥰

  IMG_3752.jpeg

  IMG_3753.jpeg

  IMG_3754.jpeg

  • Vind ik leuk 10
 8. Wisselt idd per konijn, dus dat maakt invullen lastig. Brownie zit graag op de uitkijk om alles in de gaten te houden en contact met ons te kunnen maken. Ukkie verstopt zich het liefst. Die heeft nu haar intrek alweer in het binnenverblijf genomen en ligt daar in de catcube. Terwijl Brownie juist meestal op de catcube buiten te vinden is. Ukkie is ook een enorme stoethaspel als het om op en afstappen van verhogingen gaat, dus dat zal ook meespelen dat ze liever met vier pootjes op de grond blijft 🙈

  En Brownie kan het niet gek genoeg. 

 9. 6 uren geleden, Lappie2 zei:

  Onze Kip heeft een lover 😜 Kwam zelfs binnen vorige week. Elke dag eten ze zo samen hihi. 

  IMG_20231104_085051.jpg

  O wat leuk! Vliegt jullie vogeltje dan vrij rond?

  Wij hebben ook zo’n raamvoederhuisje, zo leuk om de vogeltjes te zien eten. 
  Deze ging alleen steeds kapot, dus nu een van betere kwaliteit van Vivara.

 10. 4 uren geleden, Evee zei:

  Volgende week komen mijn ouders helpen in de loods en zullen de adventkalenders weer op voorraad komen. Ook gaan we kerstpakketten vullen 😄 Die verwacht ik dus eind volgende week online te zetten!

  Wat fijn dat je ouders zo bij willen springen

  • Mee eens! 1
 11. 10 uren geleden, To van de Veluwe zei:

  Ik zou bang zijn dat dat leuke gedrag uit zou doven. Wij hadden ooit een koolmeesje en dat tikte tegen het raam dat hij een pinda of stukje kaas wilde. Wij hebben nl. een tam kauwtje gehad (meerdere). Die vlogen vrij rond maar als we ze riepen, kwamen ze iets lekker halen. Vermoedelijk heeft dat koolmeesje dat overgenomen. We hebben het op de video staan.

  Hij tikte dan hard op het raam. Mijn man zat dan achter de PC te werken en deed dan het gordijn dicht. Want als hij/zij nienmand zag, dan tikte hij/zij niet.

  Geweldig leuk was dat. Het heeft zo'n drie jaar geduurd en toen was het over. Vermoedelijk was het koolmeesje dood.

  O wat leuk zeg! 

 12. 3 uren geleden, bobbyonthefloor zei:

  Hier zou ik ook voor zwichten.

  Geweldig verhaal en foto's weer. Ik zat er helemaal in. Dank je wel.

   

  @BaasjevanBrownie zo schattig jouw foto's van Brownie.

  Komen uit mijn topic Brownie en Ukkie spam, waar ik helaas al lang niet actief ben, maar als je nog even terug wilt zien hoe mooi Brownie kan schoonspringen zie je dat daar 😇

   

  • Vind ik leuk 1
 13. Het lukt me niet meer om foto’s te plaatsen. Voorheen maakte ik altijd printscreens van een foto, maar al maak ik nu 5 x een printscreen krijg ik nog in beeld dat ik over de maximale grootte zit. Heb nu zelfs een printscreen vanuit mijn filmrol gemaakt, en dan ingezoomd en geknipt, mega wazige foto nu en dan nog is hij te groot. Snap er niks van. 

 14. 5 uren geleden, To van de Veluwe zei:

  Ik weet nog dat onze plaatselijke dierenwinkel hondjes verkocht. Dat was voor ons als kind een feest want wij mochten ze altijd uitlaten. Je rende uit school vandaan om de eerste te zijn. Goede herinneringen aan. Een eigen hond mocht ik nl. niet. Pas als ik 12 zou worden.

  Iedereen is nu druk aan het rekenen hoe oud To is 🤔😉

  • Haha 4
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .