Ga naar inhoud

Anul

Members
 • Aantal items

  109
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

45 Goed

Over Anul

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Marc, Christa, Enzo, Dees
 • Huisdieren
  Konijnen, spinnen, luis, muggen en huisstofmijt. ohw en een partner

Recente bezoekers van dit profiel

212 profielweergaven
 1. Anul

  Het planten topic

  @Pablo&Lola heb je de airbag wel uitgeschakeld?
 2. Anul

  Het planten topic

  Krijgen al die planten dan wel voldoende aandacht, kan mij niet voorstellen dat boven de 20 planten nog met elke plant een praatje maakt. Met al die koop verslaving wie kan garanderen dat je de afdankertjes niet in de natuur dumpt? Dit is toch wel echt een vorm van planten mishandeling en denk dat ze dan toch echt uit huis geplaatst moeten worden en levenslang een planten verbod voor de eigenaar.
 3. Anul

  Welk zand?

  Nee, straatzand is echt wat anders dan brekerzand. Brekerzand is vrij grof van structuur en voelt veel scherper aan dan straatzand. Brekerzand wordt soms wel toegepast onder bestrating maar dat heeft dan een specifieke toepassing. Straatzand is normaliter goedkoper en stuk fijner van structuur.
 4. Anul

  Welk zand?

  Dat ben ik niet met je eens. Als we het hebben over ophoog zand dan ja maar hebben we het echt over straatzand dan nee. Straatzand is ook gezeefd en bevat dus geen grote oneffenheden daarnaast heeft het een redelijke drainerende werking wat bij ophoog zand beduidend minder is. Het heeft gewoon andere eigenschappen dan speelzand, je konijnen zullen er vuiler uitkomen als ze in straatzand graven dan in speelzand ook zal het meer stuiven. Speelzand heeft andere eisen dan straatzand maar die hebben vooral te maken met de vorm en grote van de korrels en de samenstellig daarvan. Stratenmaker
 5. Anul

  Welk zand?

  Ik gebruik echt alleen zand van de stratenmaker. De rest is gewoon heel slecht, te droog, niet geel genoeg, plakt niet goed voor bouwwerken. Zonder gekheid.... grote stukken glas en ander scherp spul wil je niet in je zand hebben, verontreinigd slip lijkt mij ook niet echt verstandig maar voor de rest zou het mij niet veel uit maken wat voor zand het is. Je gaat er hoe dan ook werk aan hebben of je nou speelzand neemt of tuingrond. Als je zakken grond haalt zou ik proberen om niet voor compost achtig spul te gaan, gemiddelde potgrond is redelijk schoon maar dat geld ook vo
 6. Welke indeling raden jullie aan?
 7. Ze zijn gewoon een stuk effectiever dan dat wij zijn. Waarom niet verschillende dingen combineren, minder moeite zelfde resultaat.
 8. Ik heb geen idee wat je hier mee aan moet maar heel veel sterkte. Een keer naar een andere dierenarts om te kijken of die wel iets kan vinden?
 9. Vangen, als kan van de tap. een film kijken in bioscoop?
 10. Anul

  Klaagtopic 2021

  Wat is marktplaats toch een %}#*^~$$~$| website. Probeer al een tijdje een advertentie te plaatsen maar ze vinden er iets niet goed aan. Verwijzen ze naar e-mail die je vervolgens niet ontvangt. Zucht, ik geef het op
 11. Nu vraag ik mij dan af of de konijnentrimster ook wenkbrauwen in model brengt. Als Deez weer mag maar eens vragen.
 12. Laten vallen, geen tijd voor, te zielig voor de beestjes. een zak hooi uit de boer
 13. Ik zou daar toch echt geen konijn in vervoeren of huisvesten hoor is echt niet goed voor ze. Misschien zou je “hooi van de boer” er in kunnen opslaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .