Ga naar inhoud

Anul

Members
 • Aantal items

  202
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

85 Goed

Over Anul

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Marc, Christa, Enzo, Dees
 • Huisdieren
  Konijnen, spinnen, luis, muggen en huisstofmijt. ohw en een partner

Recente bezoekers van dit profiel

290 profielweergaven
 1. Anul

  Hooi ruif

  Hier hangen verschillende ballen boven toilet bak, daarnaast hebben ze een wilgen tunnel waar hooi in zit en standaard ferplast ruifjes die bij het hok zaten. De ruifjes worden meer van af de buitenkant leeg geplunderd dan vanuit het hok, waarom makkelijk doen als het moeilijk kan🤣
 2. Anul

  Muziek topic 2021

  Ik stond vanmiddag in de wacht bij een overheidsinstelling…. Moest hier aan denken
 3. Hier zijn ze al bang als we iets aan het bakken in de koekenpan in de keuken, (het is dan niet zwart geblakerd). Alle 4 zitten ze dan hard te stampen of zijn ze aan het gooien met van alles en nog wat.
 4. Anul

  Het planten topic

  @Eefjebedoel je van dat niet plantaardig meel?
 5. Wat @Miekmoek al bevestigde over de kabelslurf van @Wietse is hier ook het geval. De kabelslurf van Ikea die @Dollie aanhaalde kan ik van bevestigen dat ze niet konijnentandjes bestendig zijn. Prijs kwaliteit is naar mijn idee best prima. We gebruiken ze hier ook en vervangen een stuk als er weer eens een gat in zit. Het valt best mee hoevaak we dat moeten doen, we hebben eigenlijk altijd wel een stuk reserve slurf in huis liggen.
 6. We proberen altijd wel op te letten wat we kopen, als je niet even niet oplet bij het boodschappen doen heb je zo een zak aan onzinnig plastic gekocht. Eerst kochten we bijna voor de hele week boodschappen, doen we voor ons avondeten eigenlijk niet meer, er ging veelt te veel de bak in omdat het niet echt meer eetbaar was omdat het te lang bleef liggen. We hebben nu alleen basis dingen in huis en voor maximaal drie dagen aan vers spul voor avondeten. Thuis staat eigenlijk bijna nooit de verwarming aan, als we het koud hebben pakken we wel een extra trui of vest. Scheelt ook wel een ho
 7. Anul

  Het planten topic

  En het ergste is, er is nog steeds geen duidelijkheid. @IreneM ik zou zeggen van niet.
 8. Anul

  Het planten topic

  Dus vlees is ook plantaardig……. Zo ken ik er nog wel een paar.
 9. Anul

  Het bb boekenhoekje

  Ben ook aan een boek begonnen sinds een lange tijd.
 10. Anul

  Het planten topic

  Zijn ze vegetarisch of zo?
 11. Anul

  Het planten topic

  Heb je er een foto van probeer lief te overtuigen dat ze nuttig zijn
 12. Anul

  Klaagtopic 2021

  @Marjoleink een week vakantie klinkt mij beter in de oren. Kan moeilijk voor haar gaan bepalen dat ze er iets mee moet het is haar lichaam en haar keuze wat ze daar mee doet.
 13. Anul

  Klaagtopic 2021

  Sommige vrouwen zijn toch echt onuitstaanbaar tijdens hun feestweek. Je haalt alles waarom ze vragen en nog wat extra waarvan je weet dat ze er blij van worden… Laat ik haar lekker haar eigen gang gaan en doe netjes wat ze vraagt. En nog zitten mevrouw chagrijnig tegen je te doen en zoekt ze achter alles wat je zegt iets… Nog een paar dagen dan zijn we er weer af, volgende keer ga ik wel een weekje op vakantie of zo.
 14. Een artikel uit de NRC van afgelopen donderdag. Huisdieren: Ze zien er schattig uit, maar doorgefokte huisdieren hebben vaak allerlei afwijkingen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .