Spring naar bijdragen

Anul

Members
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Goed

Over Anul

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Huisdieren
  Konijnen, spinnen, luis, muggen en huisstofmijt. ohw en een partner

Recente profielbezoeken

73 profielweergaven
 1. Trekkers, past gewoon niet
 2. https://www.fruugo.nl/wrendale-designs-keuze-van-kerstballen/p-51277948-102915861
 3. Staat vrij laag bij de grond, we krijgen een nieuwe keuken dus alles staat verspreid door de woonkamer. Mevrouw kruipt in alles wat openstaat.
 4. Je vindt ze op de vreemdste plekken....
 5. Anul

  Kaki fruit

  Als ik iets zit te eten willen ze ook graag wat, soms ben ik te traag met afpakken. Het valt mij op dat vaak het zelfde wordt geroepen. Het is geen aanvulling op een eerdere reactie. Het komt bij mij over reageren om het reageren, dat heeft toch totaal geen zin lijkt mij.
 6. Beetje afhankelijk van wat voor troep ik er in smeer hoevaak ik mijn haren moet wassen. Als ik er niks in doe (ook geen conditioner) dan kan ik rustig 3 weken zonder. Als ik wel wat gebruik om de drie dagen met tussendoor spoelen zonder shampoo.
 7. Anul

  Kaki fruit

  Mag een konijn kaki fruit, geen grote hoeveelheden maar een klein stukje? ohw, probeer niet elkaars reactie te kopieƫren heb ik zo weinig aan.
 8. Anul

  Klaagtopic 2020

  Mensen zonder eigen mening, hoe verschrikkelijk is dat. Mensen die anderen napraten zonder te weten wat ze zeggen, hoe verschrikkelijk is dat. Mensen die misbruik van een ander maken, hoe verschrikkelijk is dat. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
 9. Er zijn dus ook speeltjes voor konijnen waar rubber aan zit, die worden hier compleet gesloopt. Die zullen dus wel bedoeld zijn voor konijnen....Waarom zou ik dan meer geld uitgeven aan een duur speetje als ze voor minder ook net zoveel plezier hebben?
 10. We hebben het nog niet gehad over vreugde vuren..... die zullen dan wel ook verboden moeten worden als ik jullie zo lees. Laten we alcohol dan ook maar gaan verbieden, en die oliebollen kunnen ook niet meer want slecht voor je gezondheid. Waar wil je de grens leggen?
 11. Al die wilgen speeltjes voor konijnen waar komen die eigenlijk vandaan? Als ik op Ali kijk staan er wel een hoop die wel heel veel gelijkenis hebben met die hier bij de gemiddelde dierenwinkel te krijgen zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .