Spring naar bijdragen

Sjikkes

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over Sjikkes

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Olaf

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Na een halve dag had Olaf het kussentje kapot gebeten / gekrabd. Daarna heb ik er een fleecedekentje ingelegd, maar die haalde meneer er gewoon weer uit. Hij ligt liever gewoon op de grond.
 2. Ja hoor, het hele plaatje waar de voerbakjes op staan kun je eruit halen. Dan heb je dus nog een uitgang / ingang. @MichelleloveElmo, ik heb je een PB gestuurd.
 3. Ja hoor. Ik wil hem best opsturen. Dus als @MichelleloveElmo nog interesse heeft dan hoor ik het wel.
 4. 3 is idd too much, dus ik heb 1 Cat cube over. Iemand interesse? Ik woon in de regio Doetinchem.
 5. Heb ze vanmiddag opgehaald. Zien er top uit! Ga ze, als ik straks thuiskom, meteen schoonmaken en bij Olaf in het hok zetten. Vraagje: er zit ook een krabpaal bij. Kan ik die erin laten zitten als knaagpaal? Het is van een soort touw gemaakt.
 6. Door dit topic ben ik meteen op Marktplaats gaan kijken, morgen kan ik er via Marktplaats 3 ophalen. πŸŽ‰ Denk dat 3 een beetje too much is, maar we zullen zien. Ben benieuwd of Olaf het wat vindt.... 😎
 7. Hij wordt niet in een rondje neergezet en ik neem dan degene van 80cm hoog. Nu is het 70cm hoog en daar springt ie ook niet overheen. Deze versie heeft 4 stukken en ik wilde er dan 2 losse stukken bijkopen. Maar ik zie nu de versie met 8 stukken waar ik er eventueel 2 uit kan halen. Maar mss gaan die 8 ook wel passen.
 8. Ik heb zojuist een nieuw topic aangemaakt. Bedankt voor de info.
 9. Hai, onze Olaf woont gezellig bij ons binnen. De eerste week had hij alleen zo'n standaard binnenhok, maar dat vond ik te klein. Toen heb ik daar een buitenren omheen gezet, maar die is een beetje gammel. Dus ik ben op zoek naar een nieuwe ruime binnenren. Ik zag op dit forum al diverse mooie exemplaren voorbijkomen. Mijn voorkeur gaat nu uit naar een KONIJNENREN HEAVY DUTCH L 320/80H van benchkoning.nl en dan bestel ik er 2 losse panelen bij. De ren wordt dan 1,6m x 0,8m en kan altijd worden uitgebreid als er een 2e konijn bijkomt. Voor degene die ook zo'n ren hebben: zijn jullie er blij mee?
 10. Vernoemd naar Olaf uit Frozen, omdat ie zo grappig is. 😍 Alle kabels zitten inmiddels in kabelgootjes en telefoons worden in de keuken opgeladen. πŸ™‚ Dat was nl. een goeie les voor ons.
 11. Sjikkes

  Olaf voorstellen

  Hai! Ik ben Olaf en hier lig ik lekker in mijn hok. Mijn baasjes Marit (14) en Kim (41) hebben mij begin augustus uitgekozen en sindsdien woon ik bij hen (en bij Erwin en Milan). Wat zijn ze lief voor mij! Behalve vorige week, toen brachten ze me naar de dierenarts voor castratie. Dat vond ik niet zo leuk; ik heb de hele avond achter de bank gezeten. Gelukkig gaat het nu weer goed met me en ik huppel weer vrolijk door huis. Kim werkt nu veel thuis door corona dus ook overdag kan ik lekker stout doen. 1 telefoonkabel heb ik al lekker kapot geknaagd. πŸ™‚ Gordijnen vind ik ook heel leuk om onderdoo
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .