Spring naar bijdragen

Fluffy o

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Fluffy o

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ik hoop het ook! ik krijg na morgen graag advies van jullie over de voeding wat wij moeten doen vooral om hem hooi te laten eten.
 2. Net bij andere dierenarts geweest. haken aan de kiezen . Vandaag heel veel eten geven om zijn darmen vol te laten zijn en morgen onder narcose de haken weg halen. Misschien komt het toch nog goed.
 3. fluffy heeft geen konijnen maatje. woont bij ons binnen.
 4. ik ga morgen opzoek naar een dierenarts die het gebit kan bekijken
 5. aanvullend hij eet wel zijn brokjes als we het met de hand voeren. Hij laat dan niet merken dat hij ergens pijn heeft
 6. ik dacht ook 5 is nog niet zo oud. Hij is wel een uit de kluiten gewassen dwerg 🙂 gebit niet onder narcosse maar gewoon gekeken. Het ijkt niet of hij ergens pijn heeft. vergat ik te zeggen bv een knabbelstaafje wat je op kan hangen eet hij ook. Hij niest soms ook. Hij krijgt altijd zijn inentingen.
 7. Ons hangoor dwerg konijn fluffy van 5 jaar eet en drinkt niet meer sinds vorige week eet een drinkt ons konijntje haast niet meer. We hebben dwangvoeding gegeven en toen kwamen keutels weer op gang. we zijn naar de dierenarts geweest en het gebit is helemaal in orde ook geen gasbuik etc. 2 injecties gehad om de eetlust weer op gang te krijgen. de dierenarts gaf aan dat dit ook met de leeftijd te maken kan hebben. Wat raar is is dat Fluffy wel uit de hand wat eet. een verse kruiden eet hij prima. We weten niet zo goed meer wat we moeten doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .