Spring naar bijdragen

Larss

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Larss geplaatst

 1. Als het niet hoeft gaan we er niet heen, het kan namelijk ook door de stress komen, en een bezoekje aan de dierenarts maakt dat niet heel veel beter toch?
 2. Geen andere oplossingen? Heb gelezen dat het eventueel door de stress kan komen.. maar het ziet er gebroken uit, kan een vogel uberhaubt wel levend blijven met een gebroken nek?
 3. Hulp en of tips zou heel erg op prijs worden gesteld!!
 4. Larss

  Vogel mogelijke draainek?

  Ik kan nu even geen foto invoegen, waarom geen idee maar als jullie er behoefte aan hebben probeer ik het nog een keer. Maar er is hoogstwaarschijnlijk een roofvogel bij onze buitenvoliere langs geweest, en nu is er 1 vogel (japanse nachtegaal) die een soort "pinguinnek" heeft, het lijkt wel alsof de nek langer is geworden en hij hem niet echt meer goed op kan tillen, vliegen kan die nog een heel klein beetje. Toen ben ik gaan googlen en kwam ik op een mogelijke draainek uit door een trauma wat hij opgelopen zou kunnen hebben. Ik weet er eigenlijk geen raad mee, enige tips? Hij eet wel en is de 1e nacht al doorgekomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .