Spring naar bijdragen

AnnevE

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over AnnevE

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik heb een paar jaar konijnen gehad en ze bijna dagelijks getraind om ze bezig te houden. (Bijna alle dieren zijn te trainen, als ze maar honger hebben. 😉 ) De dierenarts was enthousiast en moedigde mij aan om het te filmen. Het beeldmateriaal heb ik verwerkt in een paar filmpjes. Keeping Bram busy (Helaas is het laatste konijn van de zomer overleden, dus meer/ betere filmpjes zullen er niet meer komen. 😔 ) Misschien een leuke inspiratie voor andere konijnenhouders...? Als je interesse hebt in de kooi, die staat te koop op dit forum bij 'Aangeboden'.
 2. Best konijnenliefhebbers, Helaas is ook mijn 2e konijn overleden en heb ik nu een zelfgebouwd verblijf over. Het verblijf is groot (2,10 m x 0,70 m) en doordat het geheel op 2 tafels is opgebouwd, heb je makkelijk contact met je konijnen en is onder de kooi voldoende ruimte om alle konijnenspullen op te bergen. Mijn konijnen lagen vaak languit op de plank (met lekker zacht foam eronder) terwijl ze alles in de gaten hielden. Het verblijf is makkelijk schoon te maken. De kooi is voorzien van dik zeil met daaronder een yogamatje. De bijbehorende ren is natuurlijk opklapbaar. De reismand dient ook als opstapje voor de konijnen. En dan wat kenmerken: - afmetingen tafels: 2,50 m (b) x 0,75 m (d) x 0,41m (h) (voorzien van wieltjes) - afmetingen kooi (traliewerk): 2,10m (b) x 0,70 m (d) x 0,92m (h) - inclusief: kooi-inrichting, ruif, toiletbakken, ren, reismand, plastic box met reserve doeken Meer foto's https://photos.app.goo.gl/C1CJohLtcHKVihrV9 Regio Utrecht, vraagprijs €100,- Mijn konijnen heb ik altijd getraind en daar heb ik ook filmpjes van gemaakt. Als je op YouTube zoekt op 'Busy Bram pellets' kan je in het filmpje de kooi goed zien (en een konijn natuurlijk!). Het leuke is dat je de kooi naar eigen inzicht kan aanpassen.(andere kleuren, deuren op een andere plaats etc)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .