Spring naar bijdragen

Colin.

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Colin.

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hij heeft vandaag 3/4 bakje hooithee leeggedronken dus hij drinkt weer 😁. Nog wel goed in de gaten houden maar het gaat de goede kant op.
 2. Ik zal de hooithee ook nog is proberen en anders idd weer de dierenarts bellen. Eten gaat nu wel goed, heb om 21:00 zijn bakje weer bijgevult met brokjes en dat is nu al bijna op. Je zou dan toch denken dat hij dan ook zou moeten gaan drinken.
 3. Hiervoor dronk hij ongeveer een halve fles per dag. Ik heb hem vandaag expres nog geen groente gegeven om te kijken of die dan wel ging drinken, maar helaas niet.
 4. Hij heeft afgelopen nacht een klein beetje uit zijn fles gedronken, maar verder helemaal niets. Ik heb het ook nog geprobeert met een spuitje maar dat lukte ook niet. Hij heeft wel vandaag een heel bakje brokjes op, dus dat is wel positief. Heeft iemand tips hoe ik water met een spuitje kan geven? Ik heb het geprobeert maar liet het gewoon uit zijn bek lopen. Hij ziet er verder nogsteeds gezond uit en vertoond gelukkig nog geen tekenen van uitdroging.
 5. Ik heb een flesje, zal morgen is een bakje halen.
 6. Dat is misschien wel een goeie van de banaan. Ik ben vandaag langs de dierenarts geweest en het bleek dat hij haakjes aan zijn kiezen had dus die zijn er af gehaalt. Ik heb ook nog extra pijnstilling mee gekregen en medicatie om zijn darmen op gang te helpen. Maar verder drinkt hij nogsteeds niet, dus ga het met de banaan proberen.
 7. Ja de pijnstilling heb ik meegekregen. Ik heb hem om 8 uur nog een winterpeen gegeven. Deze is nu op dus hij eet wel, alleen geen brokjes. Ik vind het alleen raar dat hij nogsteeds niet gedronken heeft.
 8. mijn konijn is gister gecastreerd. Bij de dierenarts heeft hij bog brokjes gegeten maar sinds hij thuis is drinkt hij niet meer en eet hij geen brokjes meer. Groenvoer eet hij wel. Is dit normaal of is het verstandig morgen de dierenarts te bellen?
 9. Colin.

  Nachthok

  Ik heb voor een kwart tegels en de rest gras. Ik had gelezen dat je ook de omheining 70cm diep kon maken inplaats van gaas over de bodem maar wist niet wat makelijker is. Misschien dan idd het gaas aan de binnenkant spannen. Ik heb palen op de hoeken hoe word dit opgelost met gaas spannen aan de binnenkant? Een extra lat er op schroeven En hier dan het gaas van de andere zeiden aan bevestigen?
 10. Colin.

  Nachthok

  Oke dankjewel, ik wil het aan de binnenkant bevestigen omdat ik het mooier vind en denk ik ook makkelijker te bevestigen is. Buiten dat scheelt het ook weer wat ruimte daar het vrij dikke palen zijn. Wat zou makelijker zijn kwa bodem? De omheining ingraven tot 70cm of zo'n 30cm uitgraven en daar gaas leggen?
 11. Colin.

  Nachthok

  Oke duidelijke. Voor nu is dit het. In de tuin staat nog het geraamte van de oude voliere van de vorige bewoners. Ik ben bezig om deze om te toveren tot hok voor de konijnen. Deze is 1.5 bij 5 meter. Her hok waar hij nu in zit komt dan daar in te staan. Daar heb ik ook nog een korte vraag over. Het geraamte bestaat uit schutting palen. Ik wil het gaas aan de buitenkant maken alleen ben ik bang dat ze dan aan de palen gaan knagen. Is het een idee om de hoeken van de palen te beschermen met aluminium hoek profielen?
 12. Colin.

  Nachthok

  Hallo, Sinds kort zit mijn konijn in een buitenhok en hier komt binnenkort nog een konijn bij. Alleen lees ik nu dat het nachthok donker moet zijn, maar dat er ook nog een licht gedeelte moet zijn waar het drinken en eten staat. Nu heb ik deze ren: dehuisdiersuper - KONIJNENHOK AVORIAZ Hier is het nachthok 1 ruimte en zit er een deurtje met gaas in waardoor het dus biet donker is. Nu dacht ik er aan om het in 2 delen op te splitsen met een tussenschot. Hebben ze dan nog voldoende ruimte? De konijnen zijn van gemiddelt formaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .