Spring naar bijdragen

Danisha

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Danisha

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ๐Ÿ˜ž ik realiseerde vandaag iets.. Ik heb Pluisje gekregen voor dat we onze hond Puck kregen en Puck is 6 dus dat betekent dat Pluisje 6 of 7 is.. Nu ben ik bang dat ze binnenkort er niet meer is..
 2. Nou ja mijn ouders die zijn weer van gedachten verandert, het mag weer niet ze blijft buiten ๐Ÿ˜ž
 3. Nou me ouders willen me konijn ook niet binnen doen, en een extra konijn kost extra geld dat zeggen ze.
 4. Nou me ouders willen me konijn ook niet binnen doen, en een extra konijn kost extra geld dat zeggen ze.
 5. Oke bedankt allemaal voor het reageren maat me ouders willen mijn konijn niet binnen. Als het moet (als ze ziek of poep aan haar achterste heeft) dan mag ze wek naar binnen voor een tijdje, misschien als dat een keer gebeurt en me ouders zien dat het beter is,misschien mag ze dan binnen blijven? Ik hoop dat ze ooit wel een binnenkonijn word ik hou jullie op de hoogte. ๐Ÿ™‚
 6. Ik heb geen snugglesafe, en mijn ouders willen niet echt dat er nog een konijn bij komt en ze is ook niet gesteriliseerd.
 7. Ze heet Pluisje en is een buitenkonijn is ongeveer 5 en een half maar we weten het niet zeker omdat we nooit haar geboortedatum kregen, maar ik vroeg me af of ze nu in eind september nog naar binnen kan worden verhuisd, omdat ik bang ben dat ze ziek word buiten, want we hadden voor Pluisje een ander konijn die buiten woonde en die is doodgegaan aan diarree, en als een konijn binnen is kan je ze beter in de gaten houden en ook met maden enzo want buiten heb je die vieze vliegen en ik ben bang dat ze maden krijgt dus kan het nog of moet ik wachten tot volgend jaar?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .