Spring naar bijdragen

Rover

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Rover

 • Rang
  Groentje
 1. Bij de aanschaf van de eerste benodigdheden natuurlijk ook wat speeltjes gekocht. O.a een rotan hangmatje om het hok/ren een "finishing touch" te geven. Ze begonnen het gelijk te slopen 😃, dus maar doorgeschoven naar een van de katten.. die weet het wel te waarderen. 😄. Oke het was rotan, kans was dus groot haha. De katten lopen nog met een boog om ze heen, nog ff wennen!
 2. Rover

  Voorstellen: Floki en Fimmel

  Sinds 2 weken de 'dierentuin' uitgebreid met twee prachtige Franse Hangoren. Ze komen uit een mooi nestje, allemaal even sociaal. De leefruimte is erg leuk geworden , 12m2 + toegang via een sluisje door het hek naar een ren op het gras van 5m2, dit is bijna klaar. Uiteraard kunnen ze ook naar binnen als de schuifdeur open staat. Het eerste gebouwde speeltje..de wip.. was gelijk favoriet. Geen probleem met zindelijk krijgen..dit waren ze al meteen. Het is nu een vrolijke boel met mijn 3 opgevangen zwerfkatten, cavias en egels. Nu koppel ik gelijk een vraagje aan dit topic. Kan je Franse Hangoren een plezier doen met een ligkussentje of kleed, aangezien ze normale bodembedekking al niet interessant vinden/echt nodig hebben. Groet, Rover
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .