Spring naar bijdragen

Janneke&Daan

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Janneke&Daan

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Aha! Ik begrijp hem. Het hoeft dus niet per se te zijn dat ze te zwaar is. We gaan dr voer beter afwegen vanaf nu. Maar waar kunnen we aan herkennen Of ze overgewicht heeft of dat ze gewoon een groter konijn is, omdat ze geen raskonijn is? Ze loopt vrijwel de gehele dag los rond in ons huis dus aan de beweging zal het niet liggen. We geven dr 1 handje konijnenvoer per dag, Max 2-3 yoghurtsnoepjes en verder veel groente en soms een klein stukje appel/aardbei.
 2. Hoi allemaal! Sinds halverwege mei worden wij vergezeld door onze Pleun. Pleun hebben wij via Marktplaats gevonden en volgens de verkoopster was zij een dwerg hangoor. Wij gingen er dus vanuit dat ze een Nederlandse dwerg hangoor is. Bij de dierenarts woog zij +/- 900 gram. Ze was toen ongeveer 3 maanden oud. Echter, krijgen wij steeds vaker de opmerking van vrienden en familie dat ze zo groot is geworden en de vraag of ze écht een dwergkonijn is. De laatste week beginnen mijn vriend en ik dit ons eigenlijk ook wel een beetje af te vragen, omdat ze toch echt wel heel groot lijkt te worden nu. Ze is nu ongeveer 6 maanden oud. Onze vraag: hoe komen wij erachter wat voor soort ze is en of ze gewoon nog groeit of dat ze zwaar aan het worden is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .