Ga naar inhoud

bibi&bobo

Members
 • Aantal items

  65
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

23 Goed

Over bibi&bobo

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Bibi & Bobo
 • Huisdieren
  Konijnen & hond

Recente bezoekers van dit profiel

370 profielweergaven
 1. de keutels zijn inmiddels weer normaal!
 2. ze hebben geen overgewicht en ik zat gister naast bibi toen ik haar zo'n blindedarm keutel vanuit de anus zag eten 🤪 dus ik denk dan idd dat ze ziekjes zijn .. dankjewel
 3. hoi, Bibi en Bobo zijn vanmiddag ingeent, maar ik zie net in het toiletje dat het hele kleine, zwarte, slijmerige keutels zijn. Verder zijn ze actief en eten ze nog steeds hetzelfde. Is dit een bijwerking van de inenting of niet??
 4. Nee! Ze hebben niks anders gekregen. Ze verharen op dit moment wel heel erg ja, heeft dat er iets mee te maken??
 5. hoi Ik ben er vandaag achter gekomen dat ik mogelijk 1/2 charlie konijnen heb... Qua tekening klopt het, streep over de rug, brilletje en snor... Maandag waren de keutels heel klein. En de afgelopen 2 dagen zie ik een paar misvormde keutels (ovaal) ook een paar met 2 kleuren, ene helft bruin en de andere helft zwart... Maar het is me nog nooit opgevallen dat ze niet wilden eten. En de afgelopen 7/8 maanden waren de keutels altijd hetzelfde, rond en bruin. En dan nu ineens niet meer... kan dat zomaar ineens verschillen als het charlie's zijn?? De moede
 6. bij ons werkt het wel. Sinds ze in de schuur zitten (nu 1,5 week) plastte bibi niet meer in de wc.... dus ik had op dat plekje een wctje neergezet, een oud hoektoiletje.. en nu plast ze daar dus op.
 7. heel erg bedankt!!!!!
 8. heey Ik ben wel benieuwd naar het eetschema van jullie konijnen! Dus wat je geeft bijv: brokjes, groentes, kruiden, snoepjes etc En ook hoelaat... En hoevaak je het hooi bijvult en het water verschoont... Hier is die van ons: 8:00/10:00 = 50 gram brokjes soms in de middag een snoepje 19:00/21:00 = 150 gram groentes. Ik vul het hooi aan als het (bijna) op is dus bijna elke dag wel... En vers water ook elke dag.
 9. hoii Hebben jullie misschien ideeën voor leuk speelgoed voor de konijnen? Om zelf te maken of om (goedkoop) te kopen. En wat voor speelgoed vinden jullie konijnen leuk?
 10. trouwens, ik weet niet zo goed in welk topic ik het neer moet zetten dus je mag het verplaatsen 🙂
 11. hoi, Mijn voedster plast ineens naast de wc en rijd soms op de ram... kan een sterilisatie hierbij helpen? zoja, hoeveel kostte dat bij jullie? Bij onze dierenarts is het 160 euro en dat vind ik behoorlijk duur... Weten jullie een goede dierenarts in overijssel waar het goedkoper kan? En nog een paar vragen: 1: welke risico's zitten er aan verbonden? 2: moet ze binnen herstellen van de operatie, of mag ze buiten blijven. Want dat kan toch niet? zo in de winter ineens naar binnen.... 3: moeten de ram en voedster dan uit elkaar? of
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .