Spring naar bijdragen

Eline_

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Eline_

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Eline_

  Extra gaas rondom ren maken?

  Hallo allemaal, Sinds 2 weken hebben wonen Kayla en Kobe bij ons in de tuin. Aan het hok hebben we een ren geplaatst van konijnenrennen.nl. Een prachtige ren waar ze heerlijk spelen. De onderste 5 rijen hebben een maaswijdte van 5*5 cm, daarboven is de maaswijdte 5*15 cm. Als afdekking hebben we 2 netten er overheen die vastzitten met spanelastieken. Wij wonen binnen de bebouwde kom. In de tuin kunnen geen katten komen vanwege stalen schuttingen en een gaas onder de tuindeur. Nu mijn vraag: Is het nodig om nog extra volière gaas rondom de ren te bevestigen tegen eventuele roofdieren?
 2. Dank voor je reactie! Ik heb het specifiek nagevraagd bij de opvang maar ze kunnen niets terug vinden van een vaccinatie. Ze hebben daar ruim 2 maanden gezeten, in die tijd hebben ze zeker geen vaccinatie gekregen. Voor het opsluiten ‘s nachts: is het niet goed voor de relatie tussen de konijnen onderling of voor de relatie tussen hen en ons?
 3. Eline_

  Voorstellen: Kayla en Kobe

  Hallo allemaal, Sinds anderhalve week wonen Kayla en Kobe bij ons, twee ontzettend lieve konijnen uit een konijnenopvang. Ze zijn nu 6 maanden oud. Kobe is een gecastreerde ram (bruin), Kayla (wit/grijs) een (niet geholpen) voedster. Ze leven buiten waar ze een ren en een hok tot hun beschikking hebben. ‘S Avonds rond een uur of 10 gaan ze het hok in, ‘s ochtends rond 7 uur mogen ze er weer uit en kunnen ze weer in de ren. Niet ideaal, maar we durven het niet aan om ze ‘s nachts ook toegang tot de ren te geven. We hebben een hoge ren (konijnenrennen.nl) van 1 meter waar een net overheen zit, maar toch. Eind van de week gaan we met ze naar de dierenarts voor de vaccinaties. Iemand nog tips wat we de dierenarts moeten vragen? Alvast dank voor alle info die ik lees op dit forum!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .