Spring naar bijdragen

Martine van der Perk

Members
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Martine van der Perk

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oke. Ja voor dat hij gecastreerd werd was hij echt een poosje vervelend. Hij beet en deed echt alles wat niet mocht en was onzettend druk. Dat is na de castratie allemaal voorbij gegaan gelukkig. Misschien dat het zindelijk worden daarom niet meer helemaal gaag lukken inderdaad.
 2. Hoi! Ja, het is echt een Kattenbak. Die andere bakjes zijn inderdaad te klein voor zijn dikke billen! Haha!
 3. Hoi! Stamper loopt los als ik thuis ben. 'S nachts zit hij in zn hok. Ik heb hem inderdaad zeker een week of anderhalf binnen gehouden, maar helaas mocht dat niet baten. Nu staat zijn hok bij mij in de woonkamer en de woonkamer is niet heel groot. Ik heb maar een klein appartementje. Ik weet niet of dit verder uit maakt?
 4. Het vele vragen stellen vind ik trouwens niet erg hoor haha! Ik kan alleen niet zoiets als een opvang hier in de buurt vinden... eventueel tips?
 5. Ja, heel lastig dit. Nee ze zit in Zeeland, Wolphaartsdijk. Hoor alleen maar goede verhalen over haar, vandaar dat ik daar naar toe ben gegaan.
 6. Ik vraag me gewoon af waarom er met zo'n vervelende ondertoon gepraat moet worden. Heel aardig dat je me probeert te helpen, maar dat kan misschien ook op een minder aanvallende manier. Je zal er heel veel verstand van hebben, dat geloof ik best. Maar er wordt nu gezegd dat ik mezelf niet heb ingelezen of niet heb geïnformeerd, want dat is niet zo. Helaas zeggen verschillende mensen ook verschillende dingen. Ik denk dan het juiste te doen voor mijn konijn, omdat ik denk te voelen dat hij een maatje nodig heeft en ik krijg meteen overal commentaar op. Dat vind ik jammer, omdat ik ook maar doe wat denk dat goed is. Het kan zijn dat ik het nu fout aanpak, maar teksten als "waarom zou je dat in hemelsnaam doen" en "Heb je dan ook net al die informatie gemist over de risico's van (te) jonge konijntjes koppelen? " zijn denk ik niet de manier mij te helpen.
 7. Hoi! Dankjewel. Begrijp me niet verkeerd, jullie zullen allemaal genoeg ervaring hebben. Om te beginnen is het nooit mijn intentie geweest om de konijnen meteen bij elkaar te laten. Maar mij is juist geadviseerd om de konijnen "jong" te koppelen. Omdat het dan juist goed gaat. Het werd mij afgeraden om er meteen een voedster bij te zetten omdat Stamper eerst gecastreerd moest worden. Nu heb ik nog na gevraagd aan de Fokster, juist omdat ik tegenstrijdige berichten lees, of dat dit wel op deze manier kan. Nu weet ik even niet zo goed wat ik moet doen. Je gaat er van uit dat wat zij zeggen klopt toch?
 8. Ik voel me niet erg welkom op deze manier. Ik heb dit ook uitgebreid met de fokster besproken. Volgens haar is er geen probleem, zolang je het goed aanpakt. Ik vind het erg jammer dat er meteen zo geoordeeld wordt zeg. Misschien kun je me tips geven, in plaats van meteen zeggen wat er allemaal verkeerd gaat?
 9. Hahaha nee ik weet het. Het voedstertje komt bij de zelfde fokker vandaan. Heb even gewacht tot zij een nieuw nestje had. Het is inderdaad een verstandshuwelijk!! Hahaha, dus het is hopen dat ze elkaar aardig vinden 😉
 10. Hoi! Dankjewel! Stamper is 21 weken en met 16 weken gecastreerd. Vandaar dat we even geduld moesten hebben. We mogen het nieuwe konijntje 26 september ophalen. 🥰
 11. Hallo allemaal! Ik heb een klein probleempje met mijn FH Stamper. Hij is nu 21 weken en gecastreerd met 16 weken. Hij was goed zindelijk, maar net voor zijn castratie ging hij ineens in de keuken zitten plassen. Ook lagen er om de haverklap keutels. Ik heb toen een tweede toilet bak gekocht en die op het plekje gezet waar hij het meeste plaste. Ik hoopte dat het misschien een tijdelijk iets was en dit na de castratie zou veranderen. Hij was nog al vervelend voor de castratie. Helaas zijn we nu een aantal weken verder en hij plast nog steeds naast de bak. Maar er ook echt naast. Of hij plast in zijn bak en keutelt er naast. Het gaat niet altijd mis. In zn hok doet hij het altijd netjes op z'n bak. Hij is een stuk liever geworden en komt dan nu ook graag een knuffel halen als ik op de bank zit. Maar nu plast hij ook op mij, dit is wel steeds als hij lekker met zn oogjes dicht ligt te luieren terwijl ik hem aai. Zou dit van de ontspanning kunnen komen? Heeft iemand nog tips? Ik word namelijk een beetje moe van de natte sokken die ik steeds heb🙈. Bedankt alvast! Liefs, Martine
 12. Hallo allemaal, Mijn naam is Martine, ik ben 25 jaar en heb sinds afgelopen juni mijn eerste konijntje Stamper ( FH ram). Over een kleine drie weken krijgt Stamper een vriendinnetje. Ik wil jullie super erg bedanken voor alle tips die ik via jullie heb gekregen. Zonder dit forum was ik er echt niet uitgekomen. Ik mag mezelf nu een echte konijnenmama noemen dankzij jullie. Daarom heb ik mezelf aangesloten bij dit forum. Veel liefs, Martine & Stamper
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .