Ga naar inhoud

Natasjasmet

Members
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over Natasjasmet

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

47 profielweergaven
 1. Natasjasmet

  E.cuniculi

  Wie kan mij helpen. Mijn konijntje saar loopt al een hele tijd niet goed. Ze sleept met haar achterpoten. De dierenarts heeft medicatie meegegen (4 weken kuur ) tegen e.cuniculi. Dit gaf ik dagelijks samen met Metacam. Helaas zit ik nu aan het einde van de kuur en zit er geen verbetering in. Ik heb contact opgenomen met een dierenarts in Utrecht omdat ze daar gespecialiseerd zijn. Ik kan haar laten opnemen en dit gaat me ongeveer 200/300 euro kosten. Ik heb dit zeker over om haar weer gezond te maken want ze eet nog erg goed en is gewoon nog vrolijk. Nu ben ik wel benieuwd of iema
 2. Evee bedankt ! En de rest ook bedankt voor de tips. Ik ga ze inderdaad uit elkaar halen. Overigens, ik heb alle linkjes gelezen en dat ga ik zelfs nog een keer doen zodat ik alle adviezen goed op kan volgen ☺️ De samenvatting waar ik om vroeg, had niks met lui zijn te maken. Meer om het feit dat ik zoveel informatie tegelijk kreeg dat ik het prettig vond om het nog even kort extra te lezen zodat ik niks door elkaar haal. Als het om huisdieren gaat ben ik alles behalve gemakzuchtig dus maak jullie maar geen zorgen.
 3. Bedankt voor de reactie ! En fijn dat je zoveel informatie stuurt. Zou je voor mij een korte samenvatting kunnen maken van wat nu het handigste is ? Uit elkaar en dan samen apart ? Nu spelen ze dus alleen in de avond samen
 4. Hoi ! Ik heb sinds 2 weken een klein konijntje ( sam, rammetje ) Een week later kocht ik Saar, een voedster. ze zijn allebei 9 weken oud nu en ik heb ze in twee aparte kooien gezet. Savonds als ze eruitgaan dan zijn ze vrij en dit gaat heel goed. Sam rijdt heel af en toe op haar maar zij vind dat niet erg. Soms haal ik sam ook van haar af. ik wil ze natuurlijk uiteindelijk samen in een kooi met een ren maar ik wil dat Sam eerst gecastreerd wordt. Nu vraag ik om het volgende advies: zal ik ze alvast samen in een kooi zetten, of zal ik wachten tot Sam gecastreerd is ?
 5. Natasjasmet

  Samen zetten

  Hoi ! Ik heb sinds 2 weken een klein konijntje ( sam, rammetje ) Een week later kocht ik Saar, een voedster. ze zijn allebei 9 weken oud nu en ik heb ze in twee aparte kooien gezet. Savonds als ze eruitgaan dan zijn ze vrij en dit gaat heel goed. Sam rijdt heel af en toe op haar maar zij vind dat niet erg. Soms haal ik sam ook van haar af. ik wil ze natuurlijk uiteindelijk samen in een kooi met een ren maar ik wil dat Sam eerst gecastreerd wordt. Nu vraag ik om het volgende advies: zal ik ze alvast samen in een kooi zetten, of zal ik wachten tot Sam gecastreerd is ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .