Ga naar inhoud

Snuffie&Flappie

Members
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

174 profielweergaven

Snuffie&Flappie's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Thanks voor je snelle reactie Happy211!! het rammetje zit al langer binnen en wilde ze straks wat langer in de garage houden tot het beter weer wordt. Als ze goed gekoppeld zijn, kunnen ze eventueel overdag samen naar buiten en in de nacht in de garage. Die is wel wat kouder dan binnen maar niet ijskoud. Ik kan dan ook goed een warme plek aanbieden met fleecedekens enzo. Hopelijk kunnen ze elkaar ook warm houden straks 😊 Als er echt een plan B moet komen, al hoop ik echt van niet, zullen ze beide gekoppeld moeten worden aan een ander konijn. Alleen vind ik geen enkel optie voor beide!
  2. Hallo, heel veel gelezen hier en op andere websites over koppelen. Ik merk dat ik het toch erg spannend en zou graag mijn situatie voorleggen voor wat laatste adviezen voor ik start? mijn gecastreerde voedster van 4 jaar zit alweer even alleen en wil haar graag koppelen aan een gecastreerde ram van 4.5 maanden. Een zit binnen en ander buiten en ze zien elkaar dagelijks door het raam. Nu wil ik ze op neutraal terrein koppelen, maar ik durf niet goed na incident van vorige week en vandaag. Het rammetje was vorige week ontsnapt en rook aan het hek van de voedster en die werd heel fel. Ram weggetrokken en terug in eigen binnenhok. Vandaag na het aaien en voeren voedster ook het rammetje geaaid en die werd agressief door geur aan mijn handen. Heeft me voor het eerst gebeten in mijn vinger. kan ik ze nu van de week wel koppelen? Of hebben ze helaas al teveel van elkaar gezien en geroken voor een goede koppeling? Heel graag jullie tips en adviezen! Alvast bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .