Ga naar inhoud

Bunny Rosalie

Members
  • Items

    336
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bunny Rosalie

  1. 37 minuten geleden zei abrikoos:

    We gaan vanmiddag toch even langs de dierenarts. Het zit me toch niet lekker. 

     

    Ze hebben ook extreem veel honger heb ik het idee. Maar het advies was om max. 20 brokjes per konijn te geven. Dat is dus een inimini handje. Verder natuurlijk hooi en ik heb Luzerne erbij gekregen. Mogen ze meer brokjes of zijn 20 brokjes echt voldoende voor nu?

    Ze mogen 20g brokjes per kilo konijn. Voor jonge konijnen moet je niet hun huidige gewicht nemen maar hoeveel ze ongeveer wegen als ze volwassen zijn.

  2. Madelief, het konijn van mijn zusje moet redelijk vaak niezen en heeft kaalige ogen. Moet ik me hier zorgen om maken? Madelief is ook eem bestje te dik, kan het daar ook door komen? De vorige keer met Rosalie moet ik erg veel zeuren voir dat ze naar de dierenarts mocht.

    Screenshot_20210418-162226.thumb.png.702c1f7fbb81964fd311299b29318076.png

  3. 7 minuten geleden zei Pablo&Lola:


    Ja, daar dacht ik ook aan, maar dan kan ik niet zo goed meer controleren wie hoeveel binnenkrijgt. 😬

    Kan je de ren niet in tweeën splitsen met bij voorbeeld enkele panelen van een paneelren. (Alleen tijdens het eten)  Zo hebben ze allebij hun eigen stukje en kunnen ze niet elkaars biks op eten.

  4. Ik zou ze eerlijk gezegd niet laten neuzen met elkaar. Dit kan de koppeling negatief beïnvloeden. Verder is het voor je ram ook erg frustrerend omdat hij naar je voedster toe wil maar dat niet kan.

     

    Verder wil ik je erop wijzen dat het koppelen van konijnen niet altijd slaagd en het dus verstandig is om een "back-up" plan in je hoofd te houden voor als het niet lukt.  

     

    Hier een artikel over het koppelenvan konijnen:

    https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen

    • Bedankt 1
    • Mee eens! 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .