Spring naar bijdragen

nvdbol

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over nvdbol

 • Rang
  Groentje
 1. Het ene konijntje zit boven, de andere beneden
 2. Dank jullie er voor jullie reacties. ze hebben een hok met een ren en daarnaast een grote buiten ten waar ze een paar uur spelen per dag. We gaan ze dan inderdaad niet meer bij elkaar laten spelen. En hopen dat het daarna weer goed komt
 3. Goedemorgen ik heb twee hangoor dwergkonijntjes uit één nestje. Het zijn een broertje en zusje. ze zijn nu drie maanden oud. Ze zijn altijd super lief voor en met elkaar. Op advies van de dierenarts hebben we ze nu gescheiden, aangezien we geen baby’s willen. in september wordt de ram gecastreerd. We zagen wat gedrag waardoor we vermoedde dat hij al vruchtbaar is. Nu hebben ze beide een apart hok, maar spelen (onder toezicht) wel samen buiten. Sinds twee dagen zitten ze nu iedere keer achter elkaar aan, draaien rondjes om elkaar en rijden op elkaar (beide kanten op). Waar doen we nu goed aan ze volledig uit elkaar te halen of zoals we nu doen met elkaar te laten spelen en als ze elkaar berijden of om elkaar heen draaien uit elkaar halen? Vrouwtje op mannetje is op zich geen probleem. Maar als het mannetje het doet zijn we toch bang voor baby’s. we willen graag dat ze eind oktober weer samen in één hok kunnen. Ik hoor graag jullie mening, alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .