Spring naar bijdragen

Frank2010

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Frank2010

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dank jullie wel voor de reacties. Ik heb inderdaad al graafbakken op en af op de plek neergezet waar ze graag graaft, maar het enige wat er dan gebeurt is dat ze dan alles uit de bak gooit en op de bodem van de bak gaat graven. Ook een niet echt prettig geluid voor de buren. Ik zal het dan nog even aankijken. Hopelijk wordt het over een tijdje toch minder..
 2. Hallo allemaal, Ik heb beide konijnen een maand geleden laten castreren, maar Bella blijft maar doorgaan met overal graven. De buren hebben er erg last van, en zelfs als ik allerlei bakken met zand en houtsnippers op het balkon overal neerzet blijft ze maar op dezelfde plek graven. Ik dacht dat dit gedrag na de castratie over zou zijn? Is er iemand die tips heeft?
 3. Ja, dat is een goed punt Marjolein. Het plek vinden voor de jonkies zou nog wel lukken, maar dan nog is het natuurlijk beter om de vele wezen een huis te bieden. Ik heb dit weekend dan ook in ieder geval besloten om het dekken van Bella uit m'n hoofd te zetten. Maar zijn er nog mensen met tips voor het omgaan met graven? Ik overweeg sowieso castratie hoor, maar het zou fijn zijn als er ook nog andere opties zijn. Vormen van bedekking voor de vloer van het balkon wellicht?
 4. Dankjewel voor dit eerlijke advies Dollie. Ik ga daar even over nadenken.
 5. Dankjewel! Ze is nu 3 jaar, en ik denk dat dit sinds maart aan de gang is met wisselende periodes. Ik zou haar graag nog een keer kinderen laten krijgen het aankomende jaar dus castreren zou ik liever niet doen.
 6. Hallo allemaal, Ik wil allereerst kwijt dat ik dit een ontzettend fijn forum vind. Menig antwoord op vragen het afgelopen jaar hier al gevonden. Ik heb er nu alleen één waar ik nog geen topic over gezien heb, dus ik open even een nieuwe. Mocht er wel al iemand eenzelfde vraag hebben opgeroepen dan sorry alvast; hopelijk wil iemand me dan doorverwijzen. Ik heb 2 prachtige nijntje op mijn balkon (1x6 m2) lopen; ze hebben alle ruimte, bakken met zand en houtkorrels om lekker in te graven, tunnels en het allerbelangrijkste: elkaar. Nu is 1 van de 2 dames al een tijdje schijnzwanger. Ik vind het wel vermakelijk, maar het vervelende is wel dat ze constant overal op het balkon over de vloer te krassen die volgens mij van kunststof is. Mijn buren slapen echter aan die kant van het huis en horen lieve Bella telkens om 5:30 's ochtends al proberen te graven. Erg vervelend voor ze. Ik heb dus al het een en ander geprobeerd door extra bakken met aarde neer te zetten om in te graven, maar ze doet gewoon beiden. Hebben jullie tips? Ik zat zelf te denken aan matten om over het balkon uit te leggen, zodat het gekrab wat minder hard klinkt. Maar ik wil ook geen spul kopen waar hun gezondheid aan kan lijden. Hopelijk heeft iemand een goede tip. Bedankt alvast!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .