Ga naar inhoud

Frank2010

Members
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutraal

Over Frank2010

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het is ondertussen verwijderd (8 keutels verdeeld over 3 voeten). Het was absoluut geen pretje voor haar, maar ze loopt nu in ieder geval weer goed. Zit nu in een hoekje van haar hok uit te hijgen... Nogmaals bedankt dus!
 2. Hallo, Ik heb eerst even gekeken of hier al een topic over was, maar kon het niet zo snel vinden. Hoop dus niet dat dit een onnodig nieuw topic is. Bij 1 van mijn konijnen viel het deze week op dat ze gek liep en geluid maakte als ze haar voet neerzette. Ik heb haar nagels vrij recent nog geknipt dus daar leek het niet aan te liggen. Maar ik heb haar net eens goed bekeken en het blijkt dus dat er behoorlijke keutels onder haar voeten zijn blijven plakken. Ik weet dat dit met haar voeding te maken heeft, dus ik ga hier zeker naar kijken. Maar mijn vraag
 3. Dank jullie wel voor de reacties. Ik heb inderdaad al graafbakken op en af op de plek neergezet waar ze graag graaft, maar het enige wat er dan gebeurt is dat ze dan alles uit de bak gooit en op de bodem van de bak gaat graven. Ook een niet echt prettig geluid voor de buren. Ik zal het dan nog even aankijken. Hopelijk wordt het over een tijdje toch minder..
 4. Hallo allemaal, Ik heb beide konijnen een maand geleden laten castreren, maar Bella blijft maar doorgaan met overal graven. De buren hebben er erg last van, en zelfs als ik allerlei bakken met zand en houtsnippers op het balkon overal neerzet blijft ze maar op dezelfde plek graven. Ik dacht dat dit gedrag na de castratie over zou zijn? Is er iemand die tips heeft?
 5. Ja, dat is een goed punt Marjolein. Het plek vinden voor de jonkies zou nog wel lukken, maar dan nog is het natuurlijk beter om de vele wezen een huis te bieden. Ik heb dit weekend dan ook in ieder geval besloten om het dekken van Bella uit m'n hoofd te zetten. Maar zijn er nog mensen met tips voor het omgaan met graven? Ik overweeg sowieso castratie hoor, maar het zou fijn zijn als er ook nog andere opties zijn. Vormen van bedekking voor de vloer van het balkon wellicht?
 6. Dankjewel voor dit eerlijke advies Dollie. Ik ga daar even over nadenken.
 7. Dankjewel! Ze is nu 3 jaar, en ik denk dat dit sinds maart aan de gang is met wisselende periodes. Ik zou haar graag nog een keer kinderen laten krijgen het aankomende jaar dus castreren zou ik liever niet doen.
 8. Hallo allemaal, Ik wil allereerst kwijt dat ik dit een ontzettend fijn forum vind. Menig antwoord op vragen het afgelopen jaar hier al gevonden. Ik heb er nu alleen één waar ik nog geen topic over gezien heb, dus ik open even een nieuwe. Mocht er wel al iemand eenzelfde vraag hebben opgeroepen dan sorry alvast; hopelijk wil iemand me dan doorverwijzen. Ik heb 2 prachtige nijntje op mijn balkon (1x6 m2) lopen; ze hebben alle ruimte, bakken met zand en houtkorrels om lekker in te graven, tunnels en het allerbelangrijkste: elkaar. Nu is 1 van de 2 dames al een tijdje schij
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .