Spring naar bijdragen

Coco & Bobby

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Coco & Bobby

 • Rang
  Groentje
 1. Ik had dat ook. Ik had eerst een stel en na een poosje gingen ze vechten. Ik heb er 1 (helaas) weg moeten doen en een nieuwe erbij en gaan koppelen. Mijn konijnen zijn nu echte maatjes. Ik denk dat dat eigenlijk een beetje de enige oplossing is. Want ik had mijn nieuwe konijn voor castratie gekoppeld met het vrouwtje en toen ging het super. Na de castratie (paar weken verder) kon ik weer helemaal opnieuw beginnen met koppelen
 2. Hij is helaas dood gegaan😥😔 ik heb ernaar gekeken idd maar ze waren allemaal vrij ver weg
 3. Zitten helaas allemaal heel ver van mijn plaats vandaan😕
 4. Coco & Bobby

  Manke muis

  Hoii allemaal! Vandaag ging ik weer naar mijn konijnen toe (die staan bij het huis waar ik heen ga verhuizen, buiten) Daar zag ik plotseling een muis die er mank uitzag, ik kon hem aanraken met een plukje stro en heel dicht bij komen zonder dat ie weg liep. Hij lag net buiten het hok en ik heb geen idee wat ermee is gebeurd. Ik heb hem achtergelaten met wat stro zodat ie warm kon blijven, maar ik kon hem niet overzetten naar een beschutte plek, want ik ben zelf allergisch voor knaagdieren, en muizen kunnen flink bijten. Ook heb ik wat konijnen korrels neer gelegd en wat nootjes van een knabbelstaaf (geen idee wat ik er anders zou moeten neer leggen). Nu dacht ik misschien hebben jullie nog wel een idee wat ik kan doen? Alvast bedankt!! (zo trof ik hem aan)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .