Ga naar inhoud

KaatjeKnakker

Members
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door KaatjeKnakker

  1. De dierenarts vond grote haken en een paar wondjes in de mond. Dat was naast de stress dus toch ook een reden.
  2. Haha, ze lijkt inderdaad nu al meer te eten en te snappen dat ze niets heeft als ze niet op de vaste momenten eet!! Het is dus echt het wennen, goed om te weten! Dankjulliewel!
  3. Ik durf niet te zeggen of haar gebit goed gecheckt is. Ze is twee maanden terug met de dierenambulance bij de opvang gekomen, maar heeft in ieder geval vaccinaties gehad. Dus een check zal er geweest zijn. Ik zal haar nog een keertje meenemen naar de dierenarts aankomende weken! Soms eet ze ook gewoon niets als ik probeer te voeren, soms 1 of 2 brokjes. Haar conditie kan ik nog niet goed inschatten, ze heeft de afgelopen maanden in een konijnenhok gezeten waar niet echt bewogen zal zijn 😄 heb haar bij mij nog niet zien rennen, gaat steeds snel liggen en wil geaaid worden. Ik zal het hooi eens afwisselen, gebruik nu Timothy, maar wie weet dat kruidenhooi ofzo meer trekt inderdaad! Dankjewel voor de link en de ideeën!
  4. Hoi allemaal, Mijn konijn Harco is afgelopen weekend in de opvang gekoppeld aan Floor, waarbij ze al lekker knuffelig zijn nu. Echter loop ik tegen een probleem aan. Floor heeft een andere eetbehoefte dan Harco. Ze heeft afgelopen dagen bijna niets gegeten daardoor. Volgens de opvang at ze daar ook al slecht hooi. Maar qua biks en groente at ze dat rustig aan door de dag. Nu als ik voer neemt ze ook maar een paar hapjes en dan wil ze niet meer. Harco daarentegen eet alles wat hij tegenkomt direct op. Ik heb niet de mogelijkheid om 20 keer per dag naar ze toe te gaan om haar te voeren. Hebben jullie hier ervaring mee en ideeën over hoe ik dit aan kan pakken? Groetjes van Kirsten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .