Ga naar inhoud

KaatjeKnakker

Members
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

6 Neutraal

Over KaatjeKnakker

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

84 profielweergaven
 1. Leuk dit, door die voorbeelden word ik helemaal warm!! Wat heerlijk dat het dus echt een bijzondere band kan zijn. Mijn konijnen zijn zo mak geworden dat ze door iedereen geknuffeld en geaaid willen worden, daarom begon ik me af te vragen in hoeverre ze mensen dus herkennen. Ik leer ze kusjes geven als ik een kusgeluidje maak, maar toen m'n schoonzus vandaag dat geluidje maakte en ze bij haar zaten liepen ze naar mij toe om het kusje en dus brokje te halen, haha.
 2. Hoi konijnen liefhebbers, In hoeverre hebben jullie konijnen door welk persoon ze voor zich hebben? Kunnen ze jou onderscheiden van andere mensen? Ik ben heel benieuwd! Groetjes
 3. Bedankt, misschien kan ik ze er inderdaad aan laten wennen. Het verblijf isoleren zal denk ik niet veel verschil maken, al ga ik het wel even onderzoeken. Veel werkzaamheden zijn echt direct erbij en juist bedoeld om te isoleren, maar gelukkig ook een aantal niet. Nu overweeg ik ze alleen de dagen dat er echt naast ze geklust wordt, ze mee te nemen naar het schuurtje of ze juist dan in een onverwarmde andere ruimte in het huis in een een te zetten en dan s avonds weer terug te brengen. Fijn dat je meedenkt!! Hopelijk wil de aannemer zijn planning hierop een klein beetje aanpassen.
 4. KaatjeKnakker

  Verbouwing

  Hoi konijnen liefhebbers, Mijn konijnen leven in een schuurtje met een groot raam dat aan mijn gang vastzit, dus niet verwarmd. Nu is het echter zo dat er in januari verbouwd moet worden, wat zal betekenen: veel geluid qua boren etc. Bij de buren is er al verbouwd en ik merkte dat dat de konijnen veel stress gaf. Nu is het echter zo dat het dus geen echte buitenkonijnen zijn, maar ook geen binnenkonijnen. Ik ga zelf een paar weken bij mijn schoonouders slapen op vijf minuten met de auto van mijn eigen huis, maar ik kan de konijnen niet zomaar meenemen daar naar binnen bijvoorbeeld.
 5. Bedankt! Dit klinkt veel logischer, ik had gelezen dat konijnen op die manier pijn aangeven dus dat ik dat ook zo kon laten merken, maar ik had inderdaad net handzeep gebruikt!
 6. Hoi! Aagje komt me steeds likken, maar nu ging ze mijn hand knabbelen/zacht bijten. Ik had gelezen dat ik dan een hoog gilletje moest geven. Maar daardoor komt ze na een tijdje terug om het weer te doen, maar na dat hoge gilletje van mij gaat ze wel stampen. Wat is handig? Is ze nu toch bang voor m'n hand dat ze steeds terug komt om het weer te doen? Ik hoor het graag! Groetjes, Kaatje
 7. KaatjeKnakker

  Liefde

  Hoi allemaal, Ik ben Kaatje. Ik heb sinds vorige week een konijntje en ze maakt me zo blij. Aagje is een konijntje dat in een instelling werd gebruikt om dagbesteding te bieden aan cliënten. Aagje werd steeds door verschillende mensen gevoerd, van plek verhuisd met haar kooi en opgepakt (terwijl ze daar een gruwelijke hekel aan heeft). Ze noemden haar allemaal gemeen, een paar van de reacties die ik kreeg: 'we zijn zo blij dat ze weg gaat', 'ze heeft hoknijd', 'ze is een vals konijn, weet je zeker dat je haar meeneemt?'. In het weekend lieten ze haar altijd met een bak vol brokken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .