Ga naar inhoud

Nelis23

Members
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

6 Neutraal

Over Nelis23

 • Titel
  Lamprei

Recente bezoekers van dit profiel

211 profielweergaven
 1. Klopt hij at nog niet voldoende zelfstandig waardoor bijvoeren met de hand noodzakelijk was. Gelukkig eet hij nu zoals het hoort haha. Fijn dat ze de sneeuw goed doorstaan hebben. Wat hooi en stro al wel niet kunnen doen.
 2. Haha hier doen ze ook alles voor snoepjes! Echt verschrikkelijk haha. Nelis werd verkocht als 8 weken oud, niet wetende dat dat nog vrij jong is toen gekocht. Helaas schatte de dierenarts hem op 6 weken ongeveer. Wij hebben hem nml met de hand moeten “voeren” Hebben jou konijntjes de sneeuw van vorige week nog goed kunnen handelen?
 3. Wel mooi dat ze bij jou gewoon lekker buiten kunnen rond rennen. Hier gaan ze in de zomer als het temperatuursverschil niet te groot is met binnen ook mee naar buiten. Wij zitten zelf graag buiten en dus is dat extra buiten hok een mooie uitvinding om ze toch niet de hele dag alleen binnen te laten zitten.. helaas gaat ook daar het hok eraan ipv de speeltjes.. je zei dat je dierenarts aangaf dat ze niet gecastreerd kon worden? Dan sta je ook mooi te kijken lijkt mij! Wel goed dat je ze uit een opvang hebt, zielige ervan is dat ze daar dus als jonge konijntjes al terecht gekomen zijn. Maa
 4. Hier ook tal aan spullen die niet zoals het hoort gebruikt worden haha. Zegt ook iets over mijn koop gedrag hierin, ik vindt iets leuker als dat zij dat zelf vinden 🤣. Nelis is nu ongeveer 11 maand en Pleun rond de 9 maand oud. Ze zitten beide in de “behang verkies ik boven brokken/ heb liever kamerplanten dan groente” fase... Hoe oud zijn die van jou en hoeveel heb je er?
 5. Aah ja dat geloof ik graag. Zo houden ze zichzelf lekker warm! Die van mij hebben overdag de gehele beneden verdieping tot hun beschikking. Helaas komen ze vaak niet verder als hun matje waar ze op luieren samen, maar als wij dan thuis komen racen ze door de woonkamer als Ferrari’s 🤣. Als wij gaan slapen gaan ze hun kooi in. Het plan is om ze op den duur 24/7 lekker vrij rond te laten lopen maar nu dat ze vermoedelijk in de konijnen pubertijd zitten slopen ze nogal het een en ander en dat gebeurd vaak in de avond.. verder zijn het 2 lieverds hoor haha.
 6. Het is een buitenkonijntje? Die zitten, vindt ik, altijd mooier in hun dikke vacht! 😍
 7. Wat een mooi konijntje!
 8. Aah dankjewel! Het zijn ook echte schatjes ❤️ Is het konijn op je eigen foto jou van jou?
 9. Dankjewel. ik zal de forum tips eens doornemen en bij vragen meld ik mij. 😃
 10. Dankjewel. Ik zal de forum tips eens doorlezen en bij vragen meld ik mij. 😃
 11. yess, alle planten worden met zorg uitgezocht. Eigenlijk is het te gek dat ik met die gedachten door een intratuin loop haha. thanks voor de lijst! Nu hoef ik niet steeds alles stuk voor stuk te googlen.
 12. Dankjewel. We houden hoop 😇
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .