Spring naar bijdragen

Emily Becquart

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over Emily Becquart

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Nijn en basil
 • Huisdieren
  Dwergkonijn

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wij wisten wel dat dit tijd ging vragen toevallig hebben we verlof dus proberen we onze tijd er in te steken wist ook niet dat je ze smorgens best kon koppelen heb dit echter pas om 19:30 gedaan. Ook pas omdat dit dan vandaag pas ging.ze zitten vanaf 19:30 al in een neutrale ren en niet in de ruimte die beide gewoon zijn. dus een aparte ruimte. (kamer)
 2. Emily Becquart

  Koppelen

  Kan er iemand mij helpen? vandaag heb ik mijn konijnen proberen laten koppelen. ze hebben 1u samen gezeten in een ruimte waar ze nooit niet komen in een ren die splinter nieuw is dus niemand zijn territorium.nu zitten ze al 4u samen. echt vechten doen ze niet enkel wanneer de ram zich verzet in de ren naar het midden dan valt de voedster uit met springen en lopen en dan vliegen de haren van de ram ook in het rond. dit gebeurd heel af en toe. nu mijn ram zit in een bakje waar ze hun behoefte normaal in doen in een hoekje maar hij komt er helemaal niet meer uit. en ziet er ook niet gelukkig uit iemand tips die dit ook hebben mee gemaakt of een tip heeft of de koppeling nog wel een goed idee is wij twijfelen nu..
 3. Ik heb de informatie gelezen bedankt, het is alleen moeilijk omdat 1 konijn in elke kamer komt of is geweest daarmee die vraag
 4. Emily Becquart

  Koppelen

  Weet er iemand hoe ik een kamer territorium vrij kan maken? wij willen onze konijnen koppelen.
 5. Zoals ik eerder aangaf is dit niet mogelijk. Ik heb hierboven enkele tips gekregen en wanneer onze ram inorde is en de koppeling lukt gaan we ons konijnen hokken weg doen en een grote ren gewoon plaatsen
 6. Bedankt we gaan dit zeker proberen!
 7. Momenteel zit onze ram in een apart hok naast het hok van onze voedster en wanneer onze voedster los in huis rond loopt springt ze vaak naar de ram en bijt ze en duwt ze tegen de ren en gromt ze en valt precies aan enige tip wat het zou zijn?
 8. Heb een maatje momenteel zit hij nog appart omdat hij pas gecastreerd is
 9. Emily Becquart

  Binnen Dwergkonijn

  Hallo allemaal zijn er hier nog mensen dat binnen konijnen hebben? mijn voedster is 6maand oud zit in een dubbelhok dus eentje dat voor 2 is maar zij zit er momenteel alleen in. heb veel gelezen dat konijnen snachts heel actief zijn wij hadden dan ook een ren rond het hok zodat ze los kon gaan wanneer ze woud maar nu springt ze altijd uit de ren waarmee da we dus het hok terug vast zetten snachts zijn er hier mensen die dit ook hebben en wat ze daar aan doen? een net erover hangen is geen optie ons hok komt te hoog voor dit.
 10. Emily Becquart

  Voedster

  Hallo allemaal ik heb 1 voedster 5 maand oud en die momenteel alleen zit wij zijn van plan om nog een konijntje erbij te zetten wij dachten aan een voedster iemand die weet of dit goed kan gaan of niet?
 11. Dankjewel voor de snelle reactie. wij hebben een voedster.
 12. Ons dwerg konijntje was een tijdje (zindelijk) nu sinds kort laat ze weer overal in huis keutels we leggen deze altijd terug in de bakjes waar ze horen. iemand een idee hoe we ze het terug kunnen aanleren? is natuurlijk heel vervelend als we per keutel ze moeten oprapen en terug weg gooien dit gebeurt echt heletijd.
 13. Wij gaan dat met die kattenbak ook eens proberen en dat zand Bedankt voor de reactie.
 14. Wij zouden wel een graafbak kunnen zetten maar hoe maken jullie die? Verschillende opties natuurlijk maar welke is de beste.
 15. Momenteel kunnen we geen 2de konijntje nemen maar die gaat zeker wel komen. maar in die tussentijd proberen we haar natuurlijk veel te geven we hebben ze pas een maandje en is 3 maand oud
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .