Ga naar inhoud

LeonJolie

Members
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

7 Neutraal

Over LeonJolie

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het gaat hartstikke goed. De wond ziet er netjes en schoon uit. Ga denk ik dan toch maar bellen dat ik het niet zie zitten om te komen en dat ik wel een foto kan mailen of appen.
 2. Goedendag, Afgelopen dinsdag is mijn voedster gesteriliseerd. Nu moet ze aankomende vrijdag terug naar DA voor controle. Echter is het een binnenkonijn en wordt het vrijdag -7. Is het dan wel verstandig dat ik zo'n 5 a 10 max 15 minuten met haar door de kou naar de DA loop? Natuurlijk zit er een lekker kleedje in haar mandje.
 3. Goedendag, Afgelopen dinsdag is mijn voedster gesteriliseerd. Nu moet ze aankomende vrijdag terug naar DA voor controle. Echter is het een binnenkonijn en wordt het vrijdag -7. Is het dan wel verstandig dat ik zo'n 5 a 10 max 15 minuten met haar door de kou naar de DA loop? Natuurlijk zit er een lekker kleedje in haar mandje.
 4. Goedenavond allen, Mijn ram heeft sinds afgelopen week een kale plek op zijn rug. Nu zijn allebei mijn konijnen heel erg aan het verharen en weet ik niet of het daardoor komt of dat ik er meer achter moet zoeken. Mijn konijnen zitten altijd binnen maar lopen vrij rond in de woonkamer. Geen zorgen voor kabels of andere dingen alles is afgeschermd. 😃
 5. @Jamesthebunnybutler heb je een indicatie van hoe oud ze zouden kunnen zijn. Aangezien het asiel aangaf geen idee te hebben van de leeftijd. Een vriendin van me zegt misschien 6 maanden maar is dat niet erg jong?
 6. Hee, nee die heb ik niet gekregen. Was wel leuk geweest. Hoop dat wij hier ook op dat punt komen. Gaat in hele kleine stapjes beter.
 7. @JamesthebunnybutlerWat toevallig zeg als dat zo zou zijn. Hij is nog heel verlegen was die dat altijd al?
 8. Na het eten en drinken net wat dichterbij te hebben gezet zijn ze eraan begonnen. Beide zijn langs geweest en het was dan maar kort maar het deed me goed om te zien dat ze nu weten waar ze het kunnen vinden. Bedankt allemaal, voel me een stuk beter.
 9. Wat fijn om te horen. Wil het gewoon graag goed doen voor die 2.
 10. Goedendag, Ik heb zaterdag 27-6 twee konijntjes gekocht vanuit het asiel. Deze zaten al samen en namen wij dus samen mee. Sinds ze bij ons zijn zitten ze eigenlijk alleen nog in het hok en komen ze niet in de ren. Ik heb ze nog geen biks zien eten. Af en toe zie je ze knabbelen op wat hooi. Ook het water zitten ze niet echt aan. Nu maak ik me zorgen of ik het wel goed doe.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .