Ga naar inhoud

Sterrelotje

Members
 • Items

  58
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Lotje en Knuf

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sterrelotje's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

18

Reputatie

 1. Hoeveel diameter gebruik jij waar ze doorheen passen? Ze liggen hier graag languit samen in zo’n tunnel, daarom zocht ik iets breeds. knaaghout krijgen ze veel, maar desondanks blijft hij alles opeten 🙈 Goed idee om het ergens in te zetten. blijf het wel grappig vinden om die verschillen in karakter te zien. Mannetje helemaal van het knagen, vrouwtje een enorme graver 😄
 2. Onze konijnen vinden het heerlijk om in een wilgentunnel te liggen of er doorheen te kruipen, alleen vreten ze hem ook in no-time op, dus ik zoek behalve een knaagtunnel ook een permanente speeltunnel 😅 konijnentunnels zijn erg prijzig voor een mini stukje, dus dacht zelf aan een grote pvc buis met iets van 20cm doorsnede (iets als dit: https://pvcbuis.com/pvc-buis-glad-200-x-4-9-mm-sn4-lengte-1-meter-prod/?utm_medium=organic&utm_source=google_shopping&gclid=CjwKCAjw6fyXBhBgEiwAhhiZsmCj0ocrb5mnyGVgXQOpWOGqdRYDSZ9tWvF6DHbQFh_Nu0_IHUeUkhoCQbUQAvD_BwE) Iemand die dit ook gebruikt? Of andere tips? En is het schadelijk als konijnen aan plastic buis knagen/ dit eten? Ons mannetje heeft ook z’n halve toiletbak opgevreten, maar alternatief voor plastic toiletbak zie ik ook niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .