Spring naar bijdragen

Punky­čÉ░

Members
 • Aantal bijdragen

  478
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Punky­čÉ░ last won the day on 18 Juni

Punky­čÉ░ had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

161 Uitstekend

Over Punky­čÉ░

 • Rang
  Keutelaar

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Punky
 • Huisdieren
  Poes en konijn

Recente profielbezoeken

814 profielweergaven
 1. Ik kan niks anders zeggen of aanvullen dan dit. Ik sluit me hier volledig bij aan.
 2. Een mengelmoesje denk ik. Wel echt een heel mooi konijntje!!
 3. Neen, zes blote tenen.­čśë­čÖä
 4. Ja, het spijt me, zie het nu pas.
 5. Veel leer-en leesplezier op het forum!! Wat betreft dat ligkussentje of kleed. Mijn jongen zou er meteen in beginnen graven. Sommige gaan er aan knagen en anderen gebruiken waar het voor dient. Annuwel, dat is wel h├ę├ęl zeldzaam!­čśë Ik sluit me aan bij de anderen, gewoon proberen.
 6. Neen, zes blote tenen­čśë­čÖä
 7. De speeltjes zou ik weghalen. Hetzelfde met de knuffels.er wordt gedeeltelijk gekoppeld op neutraal terrein om een reden, zodat er niks naar 1 konijn ruikt. Als je zijn oude speeltjes dan erin legt heeft dat neutraal terrein niet meer zooo veel zin. Snap je? daarna zou ik er een inleggen. Wel een gewassen. Dat sowieso. Als ze daar slecht op reageren zou ik alleen nieuwe speeltjes erin leggen. Als ze daar goed op reageren kun je elke twee dagen ofzo er ├ę├ęntje bijleggen. Zou dat kunnen. Ik zeg ook maar wat ik denk. Het kan dat dat ook niet klopt of geen zon heeft h├ę. Als dat zo is, ook voor alle andere leden. let me know!
 8. Veel leer-en leesplezier op het forum!
 9. Veel leer-en leesplezier op het forum!
 10. Veel leer-en leesplezier op het forum!
 11. Veel leer-en leesplezier op het forum. Het heeft geen zin om na te typen wat @Evee net heeft getypt. Ik ben het echt volledig met haar eens. Ik heb me helemaal niet ingelezen voor ik met konijntjes begon. Gelukkig dat je daar mee bezig bent! Ik ben al bijna een half jaar mijn ouders aan het overtuigen voor een maatje. Heb echt al vanalles gedaan, een filmpje gemaakt, ze laten meelezen op dit forum, dingen face to face gezegd,... nu mijn moeder overtuigd is en ze nu mijn vader mee helpt te overtuigen haat het beter en beter. Ik begin meer en meer in te zien hoeveel gelukkiger hij zou zijn met een maatje.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .