Spring naar bijdragen

x_blvck

Members
 • Aantal bijdragen

  116
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

58 Uitstekend

Over x_blvck

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ze is trouwens wel heel aanhankelijk ineens terwijl ze normaal gesproken wel eens komt kijken maar nu wil ze ook de hele tijd aandacht hebben, ik snap het niet zo goed want ze eet en springt en speelt wel gewoon met haar maatjes en ziet er niet uit alsof ze ergens last van heeft, maar haar gedrag is wel verandert. zou ze door hebben gehad dat ik haar geholpen heb ? Zijn konijnen zo slim? ๐Ÿ˜… kan me haast niet voor stellen dat konijnen op dat vlak zo ontwikkelt zijn eigenlijk.
 2. Ja ik stap er nu ook vanaf ! Ben blij dat ze hem van de muur heeft af kunnen trekken want had hem al vrij hoog hangen anders ben ik bang dat ze zichzelf mischien ( heel cru gezegt ) opgehangen had ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
 3. Mijn konijn is er vast in komen te zitten ze heeft ook echt een super small koppie maar dacht mischien handig om hier even in te gooien want ik had er eerlijk gezegt niet over nagedacht ( ook wel dom van mezelf ) Ze is trouwens inorder ! Heb haar los geknipt verder heeft ze zich niet bezeert maar was wel even een beetje ontdaan. Ze heeft lekker wat extra verse groente gekregen en toen was ze weer hellemaal gelukkig haha ( en voordat iemand denkt dat ik eerst op me gemak fotos ging maken is absoluut niet zo maar me vriend was alleen thuis en wist niet zo goed hoe die dit moest aanpakken want hij kreeg het hoofdje er niet doorheen en toen stuurde die gestrest die fotos)
 4. Och wat een dotje ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 5. Was wel eens benieuwd wat van leuke fotos jullie allemaal hebben van je nijntjes ! Die van mij zijn wel een beetje โ€œcamera shyโ€ vaak zodra ik een foto wil maken draaien ze zich om dus heb heel veel konijnen konten ik me galerij staan haha
 6. The queens gambit vind ik ook echt een aanrader, heb het toen aangezet omdat ik niks meer kon vinden op netflix, en het heeft me echt verrast. samen met mijn vriend gebingedwatch. En unsolved mysteries vind ik ook heel intressant om naar te kijken, komen ook de raarste raadsels naar boven. en natuurlijk foute cheesy kerstfilms haha
 7. Hai allemaal ! ik kwam vandaag wat leuks tegen bij de action waar mijn konijntjes dol op zijn dus dacht gooi hem er hier ook even in ! het is echt best een grote kubus ! En je kan zelf bepalen hoeveel ingangen/uitgangen je eruit wil tikken :)) ( natuurlijk is zoiets prima zelf te maken van een kartonnen doos maar ben liever lui dan moe ๐Ÿ˜‰ )
 8. Psychiater, word het anders thuis ook zo serieus van ๐Ÿ˜‚
 9. โ€œDie is dik zak โ€œ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 10. Goedeavond ! ik vroeg me af wat jullie op de grond leggen als de konijnen loslopen in huis. Ik gebruik nu momenteel zelf dekens maar dat blijft gewoon niet goed liggen zelfs niet als ik op de hoeken wat neerzet en daardoor kunnen ze geen goeie zoomies maken omdat het dan toch weer weg glipt of de deken gaat dubbel zitten in het midden iemand tips en ideeen ?
 11. Ik was wel eens benieuwd hoelaat jullie je konijnen biks / groenvoer geven ( altijd vast tijdstip etc ) en of ze het weten. ik probeer er best wel een straks ritme in te hebben om om half 9 biks te geven ( is ivm corona wat later geworden normaal kregen ze biks om half 7 ) en een salade krijgen ze vaak om half 10 net voor dat ik naar bed ga. Hoeveel ren ruimte ze krijgen om lekker los te lopen. en wat jullie eigenlijk verder nog doen kwa vast ritme met de konijntjes ๐Ÿ™‚ ( gewoon puur uit nieuwschierigheid hoor )
 12. Ikea bedje zijn ze echt hellemaal dol op me teddy ligt er graag onder en het rexje ligt er dan bovenop is wel grappig om te zien haha :))
 13. dankje !! ๐Ÿ˜‡Het is 275 x 231
 14. Ah het is dan eindelijks zover ! De verhuizing is gekomen en de nijntjes zijn druk op onderzoek uit in hun nieuwe ingerichte hok was even sparen maar ben er zelf ook heel blij mee met hoe het is geworden !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .