Spring naar bijdragen

Yelinah

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Yelinah

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. hier heb ik nog nooit van gehoord! Hetklinkt heel sirieus...ik hoor dat je al naar de huisarts bent geweest, maar het komt terug. Helaas als je konijn pijn heeft zou ik toch nog eens proberen maar als dat niet lukt ben ik bang dat je hem beter kan in laten slapen! Ik hoop dat dit iets heeft geholpen??
 2. ja maar ik heb opgezicht dat je maar 10 jaar lang bent ingeënt...dus ja en de wond is niet diep maar wel groot doorgebeten!
 3. Yelinah

  Konijnenbeet

  Hoi ik ben zonet gebeten door mijn konijn (dat was niet de bedoeling) omdat mijn konijn met ons anders konijn vocht wou die haar bijten maar beet mij perongelijk, ik ben 12 jaar. Alleen ik kan niet naar de dokter vanwege coronatijd. Alleen ik ben SUPER bang voor tetanus, mijn vel is soort van gebeten en nu is het in een half rondje doorgebeten. Ik ben nu echt bang voor tetanus...krijg je het PERSÉ of niet altijd...en een vraagje:kan je het ook zelf schoonmaken dat je geen tetanus krijgt??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .