Spring naar bijdragen

Bing

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Bing

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bing

  Startersvragen

  Ik heb nog geen konijnen gekocht, dus zit nergens aan vast qua geslacht of aantal. De dierenhandel belt volgende week. De konijnen zullen in ieder geval ouder dan 10 weken zijn en gekoppeld. Voor het geslacht dachten wij aan een gecastreerde ram en een of twee voedsters. De konijnen kunnen los in de tuin of in een buitenren van ongeveer 8m2.
 2. Bing

  Even voorstellen

  Beste leden, Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben lid geworden omdat wij binnenkort 3 Hollander konijnen verwachtten. Ik heb al aardig meegelezen. Zeer informatief! En nu ook de eerste vragen gesteld. Gr, Bing
 3. Bing

  Startersvragen

  Beste, Ik ben nieuw op dit forum en heb een paar startesvragen. We hebben een kippenhok gekocht 270x120x180 gekocht voor 3 hollander konijnen. Mijn vragen zijn alsvolgt: - is het hok groot genoeg voor 3 konijnen? - plan is om ze zindelijk te maken in de nestkast, ik wil hier een klein ruifje ophangen. Een grote ruif wil ik het buitengedeelte hangen. Is dit juiste aanpak? - waar plaats ik het beste de voerbak? In buitengedeelte of nachthok? - zijn twee voerbakken genoeg? Hoor het graag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .