Spring naar bijdragen

Joachimdk444

Members
 • Aantal bijdragen

  81
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Over Joachimdk444

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Is het mss een hybride kip? Want het lijkt me toch gewoon een leghorn hoor
 2. Ik heb ook gehoord van die bronchitis, maar dan zou men andere kip ook iets van symptomen moeten hebben toch? En verder zijn ze volledig gezond.
 3. @Jilo ik hoop het ook, bedankt!
 4. Ik heb wel altijd stress dat ze der in gaat blijven ofzo, begrijp je? Dat ze haar gelijk dood niest ofzo... het klinkt ook luider als het was, maar ja..
 5. @Jilo Oke, dankjewel!
 6. Erg dat het medicijn voor katten is? @IreneM @Jilo maar dan geef ik het verder, ze niezen gwn super vaak..
 7. Joachimdk444

  Het snot

  Beste mensen men 2 jonge konijntjes zitten met het snot, we zijn al langs de DA geweest, die heeft pilletjes meegegeven(voor karten&kleine honden, omdat dat goedkoper is & dat er niet was voor konijnen), die moesten we 1 week geven, nu de eerste 3 dagen leek het beter en ze niesten minder vaak, maar nu vanmiddag niesten ze vaker en had de ene zelf een niesbui van 30 keer niezen ofzo... wat moet ik doen, vind het zo *krulspinazie* om te zien dat ze zo vaak moet niezen, verder eet en ademen ze normaal en gezond. iemand tips aub?
 8. Ik zag hier diertje plots lopen en deed me denken aan een bloedluis maar was er blijkbaar geen.. nee lijkt me niet dat ze er last van hebben, weet je iets over die strokorrel?
 9. Edit: geen bloedluizen maar iets anders wat er op lijkt, het is blijkbaar ‘balaustium’
 10. Joachimdk444

  Strokorrel & bloedluis

  Hoi allemaal ten eerste, ik legde strokorrels in de kattenbak van men konijnen(die stillaan zindelijk worden). maar het ene konijntje lijkt er gek op, ik heb alles geprobeerd, stro erover, kranten erover , hij zoekt ze tot het laatste korreltje. Ik weet dat dit tot verstopping kan leiden, maar wat kan ik nog doen en waarom is ze er zo gek op? 2de vraag is ik vond buiten op 2 meter van men konijnen enkele bloedluizen op een vensterbankje, maar daar zitten geen kippen ofzo, kan het dat ze bij konijnen voorkomen? ik zie ze wel niet op men konijnen ofzo... mvg
 11. Ik ga proberen een betere opname te maken als ze het nog eens doet! @IreneM en @Esmee-Bunny klinkt best gek he..
 12. Het is een klein piepend/brommend geluidje @Mira11 als je iets hoort is het dat, ken je het?
 13. Tussen de 6-8 sec kan je het horen.. @IreneM
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .