Spring naar bijdragen

Gwenhwfar

Members
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Gwenhwfar

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat weet/begrijp ik, maar als er geen dierenarts is die nu wilt helpen dan kan ik helaas ook niet veel meer doen ­čś×
 2. Nee nog niet, ik probeerde ze te bereiken maar ze namen niet op. Een andere dierenarts had t veel te druk door t warme weer helaas. Ik heb gelukkig alle tijd van de wereld dus ik help hem zo waar nodig, maar ik zal zo snel mogelijk naar de dierenarts gaan als het lukt.
 3. Gelukkig eet ie nog wel wat, en drinkt ie ook wel, maar inderdaad maar een paar. Hij vond het niet heel chill op de weegschaal, dus de weegschaal gaf tussen de 2400 en 3000 gram aan.
 4. Gwenhwfar

  Help Geen Hooi of Groenten

  Hallo allemaal, Ik heb een probleempje. Ik heb sinds kort een konijntje overgenomen, maar sinds ik hem in huis heb eet hij geen hooi (krijgt gewoon hetzelfde hooi als de vorige eigenaars hem gaven), maar hij eet ook geen groenten. Daarnaast lijkt ie gewoon helemaal niet geïnteresseerd te zijn in eten, kan het zijn dat ik een "lui" konijn heb? Pas als ik met voer (biks) bij zijn neus kom neemt ie een hapje, verder dan dat en hij moet t niet.
 5. Oef dat wist ik niet, goed dat je het zegt, dat ga ik zeker proberen!
 6. Ik geef hooi, meestal een keer per dag een bakje groenvoer, soms twee keer per dag, en brokken van Fiory Micropills Puppy Maintenance
 7. In twee weken tijd, dat vond ik ook ja
 8. Ik geef hem voor nu meestal rond de 50 gram, als ik meer geef eet hij zijn blindedarmkeutels niet op
 9. Ik heb het konijntje uit een dierenwinkel (helaas wist ik niet beter op dat moment), het zal dus een mixje zijn Ik ben al 3 weken terug voor vaccinaties en een check-up geweest, toen had ik nog niet zo'n zorgen, omdat hij van 600 naar 1100 gram was gegroeid toen, dus bijna 2 keer zijn gewicht. Nu blijft hij echter een beetje "steken" en ben ik bang dat ie misschien ondervoed is, vandaar alle vragen, omdat inderdaad al meerdere mensen hebben gezegd dat het lijkt op een vlaamse reus en dan lijkt het me dat ie al wat zwaarder moet zijn. Ik geef brokken naar de richtlijn, dus 20 g per dag ongeveer per kg, ik weeg hem ook wel een paar keer per week, maar daar zie ik dus nu veel minder groei in dan voorheen.
 10. Ik heb vooral nog nooit eerder een konijn gehad en vind het dus moeilijk in te schatten wat licht voelen of teveel voelen is... Hij is nu als het goed is 12 weken
 11. Gwenhwfar

  Ondergewicht?

  Hallo iedereen, Ik had een vraagje, mijn konijn is ALTIJD op zoek naar eten, maar dan ook altijd. Ik vraag me sinds kort een beetje of of hij ondergewicht zou kunnen hebben, zijn gewicht schommelt zo rond de 1300 gram. Maar volgens mij heb ik geen NHD. Dit zijn wat foto's van hem.
 12. Zijn gewoon stevig enzo, is dat goed?
 13. Gwenhwfar

  Uitlopers (Wortel)

  Hallo iedereen! Ik kon het online nergens vinden, maar mijn wortels in mijn koelkast hebben nu uitlopers. Kan ik deze nog geven (met uitlopers) of moet ik ze eraf halen, of is het helemaal niet meer goed? Alvast bedankt!
 14. Ik was vooral van plan alles v├│├│r hem te planten zodat ie elke dag een lekker groentje heeft Dus dan onveilige planten planten heeft niet zoveel zin, maar bedankt voor de tip! ­čÖé
 15. Ah, dankjewel voor de duidelijkheid!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .