Spring naar bijdragen

ssara

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over ssara

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

50 profielweergaven
 1. @Anne_ hoi, super bedankt voor je tips het heeft me heel eeg geholpen. Ik ben vandaag weze kijken bij me nieuwe konijntje ze s een schat ik mag haar 17 mei ophalen. Hey gaat al een stuk beter met me maar ik zal Stitch nooit vergeten ter ere van Stitch noem ik me nieuwe konijntje Lilo ze is een lieverd en word super verzorgd op een boerderij ik heb ook beide ouders gezien. Ik krijg schade vergoeding van de dieren winkel waar ik het konijntje heb gekocht die is overleden 170 euro !!! Maar het verdriet zal nooit een prijs hebben.
 2. Heel erg bedankt ik ga jullie tips gebruiken
 3. ssara

  Mijn konijn is overleden

  Hi, mijn konijn heb ik een paar uur geleden laten inslapen heel snel is het allemaal gegaan want vanochtend lag tie nog lekker te spelen en alles wat hij normaal ook deed me kleine jongen heette stitch en was pas 9 weken oud. Aan t eind van de middag begon hij heel apart te doen hy wou niet spelen niet eten en toen opeens liep hy mank ik ben meteen naar de dierenarts geweest en hoorde dat hij paracieten heeft en dat ze best wil proberen hem te helpen maar dat het waarschijnlijk geen zij heeft want een volwassen konijn red dat al meestal niet. Dus heb ik de keus gemaakt om hem te laten in slapen dit was zo moelijk voor mij want hy betekend alles voor mij ik heb hem begraven in de tuin maar ik kan niet om gaan met de pijn die ik nu voel ik huil al sinds dat hij mank liep en dat is 4 uur smiddags. Wat kan ik doen zodat ik er over heen kom ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .