Spring naar bijdragen

Shiny

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Shiny

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ah, helemaal niet aangedacht dat het door de lente kan komen! Ik hoop dat het wegtrekt, ook omdat de nagelverzorging nu niet veilig lukt..
 2. Het is 3,5 week terug gedaan en was zo ver ik kon zien na een week, goed genezen en toen kon ik haar ook gewoon optillen, zonder reactie (Was ontspannen en nieuwsgierig als ik haar optilde) Maar omdat ze wel meteen gaat knarsen/spinnen als ik aai, maakt ze een erg tevreden indruk. Misschien wil ze niet dat ik haar bij haar vriendje weghaal?
 3. Klopt ze is idd 6 maanden oud. Ik had het verschil niet zo extreem (van de een op de andere dag) verwacht nu ze gesteriliseerd is.
 4. Oja, misschien ook van belang om te zeggen dat dit geen gestresst konijn is van nature. Ze gaat graag op onderzoek uit (in tegenstelling tot haar vriend die vooral het vertrouwde opzoekt), ze lijkt totaal geen angst te hebben (en lijkt zich niet bewust te zijn dat ze een prooidier is😄) zo vindt ze alles en iedereen interessant en komt bijvoorbeeld graag bij de stofzuiger kijken, ze is zelfs zo nieuwsgierig dat haar oor een keer bijna werd opgezogen, maar daarvan is ze niet onder de indruk. Ook nu is ze verder niet bang en nog steeds nieuwsgierig en laat zich gewoon graag aaien, maar laat zich absoluut niet meer oppakken... ik.ben benieuwd of iemand anders deze plotselinge omslag herkent of kan uitleggen
 5. Voorheen liet ze zich prima oppakken (ik heb haar nu 3 maanden) en het waa tot voor kort geen probleem (wel vond ze het niet prettig als ik veel rondloop) maar op schoot genoot ze zichtbaar.. maar nu kan ik haar helemaal niet oppakken, dus ook als ik haar nagels moet doen. Bedankt voor jullie reacties. Ik ben benieuwd of het met het koppelen te maken kan hebben..
 6. Shiny

  Voorstellen en een vraag

  Hoi, Ik ben de trotse eigenaar van 2 super lieve konijntjes, gecastreerd rammetje en gesteriliseerd voedstertje. Beide zijn een ruim een half jaar oud en zitten nu ruim een week bij elkaar. Sinds gisteren laat de voedster zich absoluut niet meer oppakken en spartelt hard. Daarvoor was het absoluut nooit een probleem, ze zit vaak te kroelen op schoot (gaat languit ontspannen liggen en gaat knarssen). Ze laat zich nu ook aanhalen, maar weigert om opgepakt te worden. Iemand enig idee of tips? Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .