Spring naar bijdragen

Marlieke

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Marlieke

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Marlieke

  Koppelen

  Bedankt voor alle lieve reacties. De konijnen zitten normaal gesproken inderdaad in de kooi. Zodra ik thuis ben, en dat is nu met de corona dagelijks, lopen ze los door de woonkamer. Aan ruimte geen gebrek lijkt mij? Ik heb ze in de dierenwinkel aangeschaft en ze komen uit een thuisnestje. Bij deze dierenwinkel zit een dierenarts en daar zijn ze gecontroleerd toen ze binnen kwamen. Mijn vorige konijn had ik alleen aangeschaft en daardoor inderdaad nu 2 konijntjes gekocht! Ik ga ze nu dan maar twee weken uit elkaar halen! Fingers crossed!
 2. Marlieke

  Koppelen

  Bedankt voor je tips!! Wat vreselijk. Ik baal namelijk enorm want in de winkel hebben ze mij geadviseerd dat vaak 2 konijnen uit hetzelfde nest prima werkt. Dat de kans erg klein is dat het mis zal gaan. Vandaar ook mijn keuze. Daarnaast adviseerde zij mij een andere kooi te kopen en dat deze groot genoeg moet zijn , waar ik het helemaal mee eens ben. Ik heb de Grand Lodge van Ferplast gekocht. Ik heb helaas geen ruimte om beide konijnen te koppelen aan een ram. 1 grote kooi in huis is al meer dan genoeg ;-)! Wat een vreselijk idee dat ik 1 van deze twee lieverds weg zou moeten doen...šŸ˜°!
 3. Marlieke

  Koppelen

  Hoi allemaal, Ik heb even een vraag. Sinds een paar maanden heb ik twee lieve zusjes gekocht in de dierenwinkel. Sinds dag 1 zijn ze onafscheidelijk van elkaar. Ze slapen samen, eten uit hetzelfde bakje, maken ruimte voor elkaar, spelen samen etc. 10 dagen geleden heb ik een grotere kooi aangeschaft omdat het samen erg goed ging en ze meer ruimt nodig hebben. De winkel gaf aan dat dit al wel kon aangezien ze zo goed samen gaan. Een droomkoppel dacht ik.....Sinds vandaag vechten ze elkaar ineens het hok uit. Ik schrok enorm en heb ze daardoor samen uit de kooi gelaten. Meer ruimte en meer vrijheid. Ik dacht misschien koelen ze hierdoor even af. Helaas begon het gevecht na een paar minuten opnieuw. Inmiddels heb ik de oude (kleinere) kooi weer in de woonkamer gezet naast de nieuwe en heb ik de konijntjes uit elkaar gehaald. Tralies, zo goed als, naast elkaar zodat ze elkaar wel kunnen ruiken en zien. Maar ook dan reageren lelijk naar elkaar. Het is geen optie om de konijnen voorgoed gescheiden te houden. Wie kan mij helpen? Wat kan ik het beste doen? Groetjes, Marlieke
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .