Ga naar inhoud

Link en Lola

Members
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Namen van de konijnen:
    Link

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Link en Lola's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. 😱😱🤯🤯😶😶🙃🙃 Kom net bij hem kijken, bikkies en kruiden van gisteren zijn op en zit met zijn rammelballetje te spelen 😆😆 Dusssuuuhhhhh??? Maar even in de gaten houden???
  2. Toevoeging op bovenstaande reactie: we hebben ook nog Meranox (vrouwtje is helaas ingeslapen vanwege EC die niet meer weg ging) en 1 zakje dwangvoeding.
  3. We hebben hier alleen nog wat Cisaral (uit feb '23) en Sulfatrim (uit jan '23) liggen. Helaas geen Metacam meer.
  4. Hoi allemaal, Ons konijnenkind voelt zich mogelijk sinds vanmiddag niet zo lekker. Normaal is het een vreetzakje en rent hij naar het begin van de ren om ons te begroeten als we langslopen, maar nu niets daarvan. Hij wil steeds languit gaan liggen en bedenkt zich na een halve minuut weer en gaat weer overeind om vervolgens weer onderuit te zakken op een andere zij. Haast alsof hij ergens pijn heeft. Liet ook een plasje lopen toen ik even bij hem ging zitten om te kijken wat er aan de hand is. Hooi, kruiden en biks wil hij niet en als ik de waterbak onder zijn neus schuif wilt hij ook niets. Hij kan wel gewoon nog vooruit hobbelen en op zijn huisje springen, maar is verder heel stil. Dacht misschien dat het de warmte van vandaag kon zijn, maar het is inmiddels al veel koeler in de woonkamer. Iemand enig idee wat het kan zijn? Als hij morgenochtend nog steeds niets eet of drinkt dan gaan we langs bij de dierenarts.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .