Ga naar inhoud

EvyenLino

Members
 • Aantal items

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

11 Neutraal

Over EvyenLino

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Pleun, Billie en Ted

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dit gebeurde ook bij ons vorige nestje. De kleintjes wouden meer melk maar de mama had daar helemaal geen zin in. Wij hebben ervoor gezorgd dat de mama ook een eigen stukje had, waar de kleintjes niet konden komen zodat ze wat rust had. Zolang ze niet de hele tijd piepen worden ze gewoon gezoogd.
 2. Het blijkt dat er toch wel een rammetje tussen zit.... We hebben ze nu allemaal apart zitten. Moeten alleen 1 ren nog opsplitsen zodat daar 2 hokken in kunnen. Ook moeten we nog 1 extra hok aanschaffen. Hebben jullie nog tips voor ons?
 3. Nou, er blijkt toch een mannetje te zijn. Ze komen allemaal van hetzelfde adres. De vader van onze konijnen is hetzelfde, de moeder is anders of gelijk. Aangezien we al 1 dood nestje hebben gekregen vragen we ons af of we ons voor moeten bereiden op levende konijnen of dat ze allemaal gaan overlijden door inteelt. We weten waarschijnlijk wie er zondag is bevallen, zij miste wat plukjes haar op de buik, deze zal dus waarschijnlijk over 30 dagen weer bevallen. Hebben jullie nog tips voor ons, hoe we ons hier nog beter op kunnen voorbereiden, signalen oppikken? Voor de dui
 4. Ze zijn alle 4 niet echt tam. Wanneer ze eten kan je ze nog wel eens wat aaien. Ze eten wel wortels ed. uit je hand en komen ook wel aan je voeten snuffelen als je het hok verschoont. Hiervoor hadden we ook 4 konijnen.
 5. Er was wel een nestje, met wat grijzig wit haar. We hebben 1 konijn die zwart is, ook met zwarte buik met iets grijs haar. 1 konijn die helemaal grijs is met wit buikhaar. Nog 1tje met wit buikhaar en 1 oranje. Dus daar kunnen we het ook niet aan zien helaas.. Het is even afwachten.
 6. We weten nog niet welk konijn het nestje gister heeft geworpen, is er een mogelijkheid om daar op een een of andere manier achter te komen?
 7. Okee, bedankt. We hebben nog niet gekeken naar de geslachten, dat zullen we vandaag doen.
 8. Als er een ram zo in zitten zou hij continu aan het rijen zijn en zouden er veel meer nestjes zijn, toch?
 9. Zijn het allemaal konijnen van verschillende nestjes? Is het rammetje gecastreerd? Hoe oud zijn ze?
 10. Hoe zorg je voor een overdekte ren. Dat moet aardig wat kosten of niet?
 11. Waarschijnlijk wel. Onze konijnen zijn een paar keer ontsnapt, dan deden ze via de hoeken binnen het hok dus we hebben het daar horizontaal een rek tegenaan gezet, maar we hebben er nooit over na gedacht dat er ook wilde konijnen bij zouden kunnen komen. We hebben al 3 jaar de konijnen zo en dit is nog nooit gebeurd.
 12. Hoi BunnyBunners, Wij hebben 4 duitse/vlaamse reuzen rondlopen van nu 6 maand. We hebben eerder een onverwachts nestje gehad dus met deze reusjes waren we goed voorbereid en hebben we 2x gecontroleerd bij de DA dat het vrouwtjes waren. Ze waren toen +- 9 weken oud. Vanmiddag toen we de konijnen wouden voeren, zagen we boven in het hok opeens een uit elkaar gescheurd babykonijntje liggen. Het bleek dat een van onze vrouwtjes is bevallen afgelopen nacht/ochtend. Helaas waren alle konijntjes al overleden, waarschijnlijk door de kou. Ze waren pas kort overleden want ze waren nog niet stijf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .